Порака до бившите

• Креатор на темата Креатор на темата Ganimed
  • Време на започнување Време на започнување
си се чудам сама на себе..како да не си ни постоел..немам ни грам емоција за тебе ни добра ни лоша никаква...како да не сме ни биле толку време заедно..и кога некој ќе те спомне и ќе ме праша за тебе знам и да се насмевнам и да кажам зарем уште за него ќе ме прашувате јас тоа го закопав...и стварно е чудно како по се што поминавме те избришав така лесно...така ти си заслужи зошто испадна најголем гад и знаеш со тоа што го направи се избриша од мојата меморија...а сега сум ти благодарна за тоа зошто најдов некој што ме прави многу среќна и ми пружа се што ти не беше способен:P ме чува како принцеза како што заслужувам:) а тоа што ти за рака шеташ курва за која не си свесен дека сите ти се смеат дури и другарите ме прави уште посреќна:pipi:си викам како сум можела да бидам толку време со некој толку глуп:pos: паметните мажи курвите ги ебат и ги фрлаат не ги шетаат:D и така сега само си се смешкам и си уживам и сум си горда на сама себе што те оставив:)попаметно нешто во животот не сум направила;)

Колку е плитко кога една личност која си ја сакал порано и те сакала, те шутира како искината фудбалска топка и после толку жалење решава да ти се врати. Но, не би било доволно плитко ако тоа враќање не и трае цела вечност и на крај ти се лути пошо си се фатил со друга. Ама и то не е доволно, најплиткото нешто е кога ќе се видиш со таа личност која наводно ти била лута за то шо си заминал со друга и истата личност ќе ти се упикува како ништо да не се случило..
Имат апдејт ситуацијава. Пошо све беше „сакам нешо ама да ме ебиш ако знам шо“, ми дојде преку глава и и турив кур. После ексесивно јадење гомна од нејзина страна денес вика не го исклучувај телефонот ќе те барам. А, еби си мајката ебате глупото девојче...

Одма знам на која од твоите нови фуфици ти се дига или не.. џабе ми мачкаш очи сите се ко со тесла манати, никоја нема да ти го дигне као ја срце :vozbud:

Не ми ти е арно нешто, гледам. Косче ти треба како ладна вода, знам! Заебано е! Па јави, може ќе те оправиме for old times sake. Има квалитетен.

Бев вчера во Сениќ. Прв пат преспав од кога сум иселена од таму.
И прв пат, после скоро година време, седев во ниедно време надвор.
И седам и се ми се враќа. Секоја една клупа има приказна. Секоја една клупа има приказна со тебе.
Музика. Туш. Беше муабетот.
Седнав и бев една година назад. И се беше поинаку.

Готово е со нас. Неможам повеќе да се измачувам себеси. И многу побитно, морам да престанам да се враќам во Сениќ.
Никогаш нема да мрднам во животот ако нон стоп се враќам таму. Многу убави времиња беа,еве ја тече оваа солената вода од очите додека го пишувам ова, но некогаш мора да заврши.
Никогаш нема да те заборавам.
А можеби и па ќе те заборавам. И за Иван викав вака, па еве му го заборавив роденденот. Втора година по ред ми е ова.

Не знам за другите, мене тоа ми е мерило за тоа дали си заборавил некого или не.

А можеби и ќе те заборавам.. Можеби...

А мори

Демек си ме заборавила, ама изглеа не можеш. Ако мило ми е!

Слушај, јас тебе да!

Не ми ти е арно нешто, гледам. Косче ти треба како ладна вода, знам! Заебано е! Па јави, може ќе те оправиме for old times sake. Има квалитетен.

Ама си ја заборавил човек браво.

Ти Си таа шо има дечко и ти си таа шо ме бара по 100 пати у ден и на крај ти ми го пушташ ова демек ни сама не си можела поубаво да се изразиш

Знаеш Што?

I DON'T GIVE A SHIT
search

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom