Џ
Џонтра Волта
Гостин
Или Сунѓерот Боб.@Dragonborn122 може да биде детето кое ќе стои на автобуската, тој и така обожава ладно и снег![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или Сунѓерот Боб.@Dragonborn122 може да биде детето кое ќе стои на автобуската, тој и така обожава ладно и снег![]()
Ако правиме социјален експеримент, како овој во првиот пост, рачунајте на мене.Јас викам ова да го правиме ... бегај бе детето ке ќенка .... Леандра да свети со ласерот , тиха убица ... чика Анчо да набави петарди .... Ацид да набави опрема камера .... ја звучни ефекти по тропање со салото и прдење ..... може и статист да бидам у позадина како трчам во слоуууу движење ...
некаде преѓеска прочитав дека од 12 само тројца не се понудиле да помогнатПлус да се земе во предвид дека незнаеме колку Норвежани не помогнале на детето. Може ова се само оние кој помогнале![]()
Тоа е поентата на телефото објективот, може да снима од многу, многу далеку.хахахаха- пред камера сите се кој од кој поголеми хуманисти
а плус штом видат камерарачунајте на еден куп статисти - непоканети гости кои ќе ви се нацртаат за „сликање“
мора да ја скриете![]()
Не е ладно така да другата година@Dragonborn122 може да биде детето кое ќе стои на автобуската, тој и така обожава ладно и снег![]()
Не, не. Правиме социјален експеримент. Никакви скриени камери и фаќање на сеир.Ако правиме социјален експеримент, како овој во првиот пост, рачунајте на мене.
Да глупи скриени камери кои имаа цел вадење од памет и фаќање сеир на луѓе, нема шанса да помогнам.
Еве Анчо ќе лежи и ќе се преправа дека е мртов пијан и некој друг ќе стои до него и ќе вика помошш помошш на човеков му треба вештачко дишење.Ако не е ладно да смислиме друг експеримент?
Ајде идеи да не зависиме од времето.
Од пијаниот и будалиот бегаЕве Анчо ќе лежи и ќе се преправа дека е мртов пијан и некој друг ќе стои до него и ќе вика помошш помошш на човеков му треба вештачко дишење.
и од некаде дотрчува Леандра !Еве Анчо ќе лежи и ќе се преправа дека е мртов пијан и некој друг ќе стои до него и ќе вика помошш помошш на човеков му треба вештачко дишење.