Социјален експеримент - Да организираме и ние во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
@Dragonborn122 може да биде детето кое ќе стои на автобуската, тој и така обожава ладно и снег :coffee:
Или Сунѓерот Боб.
coffee.gif

Picture 653.jpg Picture 524.jpg Picture 654.jpg Picture 652.jpg еве го, НАША РАБОТА
сите таму го познаваат бидеиќи секој ден го гледаат вака се храни-директно од контејнер во уста,а и што најде веднаш пие.
Замисли коскине прво тој сите ги изглода,онаму каде е клекнат,потоа си замина па продолжија другарите-кучињата и тие го знаат а изгледа и одат по него бидеиќи кучиња не рипат-не влегуват во контехнер,па вака покрај него и тие добро се хранат.
------------------
а да е ова во Норвешка,како ќе постапат минувачите-граѓаните. (овде никако)

хахахаха- пред камера сите се кој од кој поголеми хуманисти
а плус штом видат камера :pos: рачунајте на еден куп статисти - непоканети гости кои ќе ви се нацртаат за „сликање“ :ROFLMAO:
мора да ја скриете:pos:

Јас викам ова да го правиме ... бегај бе детето ке ќенка .... Леандра да свети со ласерот , тиха убица ... чика Анчо да набави петарди .... Ацид да набави опрема камера .... ја звучни ефекти по тропање со салото и прдење ..... може и статист да бидам у позадина како трчам во слоуууу движење ... :LOL:

Ако правиме социјален експеримент, како овој во првиот пост, рачунајте на мене.
Да глупи скриени камери кои имаа цел вадење од памет и фаќање сеир на луѓе, нема шанса да помогнам.

Плус да се земе во предвид дека незнаеме колку Норвежани не помогнале на детето. Може ова се само оние кој помогнале :)
некаде преѓеска прочитав дека од 12 само тројца не се понудиле да помогнат

хахахаха- пред камера сите се кој од кој поголеми хуманисти
а плус штом видат камера :pos: рачунајте на еден куп статисти - непоканети гости кои ќе ви се нацртаат за „сликање“ :ROFLMAO:
мора да ја скриете:pos:
Тоа е поентата на телефото објективот, може да снима од многу, многу далеку.

Не, сериозно треба да се праат вакви социјални експерименти, чисто да видиме до кај ни е свеста, кои сме и што сме.

Ако правиме социјален експеримент, како овој во првиот пост, рачунајте на мене.
Да глупи скриени камери кои имаа цел вадење од памет и фаќање сеир на луѓе, нема шанса да помогнам.
Не, не. Правиме социјален експеримент. Никакви скриени камери и фаќање на сеир.

Кој се ќе учествува? Јас, @Acid @Џонтра Волта. Друг некој има да се пријави?

Ако не е ладно да смислиме друг експеримент?
Ајде идеи да не зависиме од времето.

Ако не е ладно да смислиме друг експеримент?
Ајде идеи да не зависиме од времето.
Еве Анчо ќе лежи и ќе се преправа дека е мртов пијан и некој друг ќе стои до него и ќе вика помошш помошш на човеков му треба вештачко дишење.

Picture 530.jpg еве вака,јас сум Рамче и ќе бидам во контејнерот, а чичко Ацид че слика качен на дрво и да видиме колку лица ќе сакат да ми помогнат некако.откога ќе ме видат тука внатре кога ќе го врлаат губрето,ќе има и микрофон да снимаме што ќе кажат.

Еве Анчо ќе лежи и ќе се преправа дека е мртов пијан и некој друг ќе стои до него и ќе вика помошш помошш на човеков му треба вештачко дишење.
Од пијаниот и будалиот бега :D
Нешто да биде слично со норвешково да видите дека и кај нас има луѓе со срце.
Ете нека падне само на улица да видиме дали сме ние себични или веднаш народ ќе дотрча да помогне. Штом немаме дете.

и од некаде дотрчува Леандра !

Ако стајте циганче никој нема да му дае јакна пошто сите ќе мислат дека сака да краде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom