Колекција на кутии од цигари

• Креатор на темата Креатор на темата \m/arko
  • Време на започнување Време на започнување

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Локација
Behind you...
Веб-сајт
www.babati.gov.babala.mk
Не верувам да е дупла тема ова. Ако е спојте ја не знам прајте што сакате.

Прашањето ми е дали има на форумов (знам дека има) луѓе што се колекционери на кутии од цигари.

Еве ептен мал дел од мојата колекција.

247034_10151386285581689_272199037_n.jpg

Интересна колекција а колку време ги собираш и колку кутии имаш собрано досега?

Родео немаш? Епа ништо онда. Пал мал (y), супер колекција.

Кога бев мал собиравме празни кутии од цигари, и тие поретките кутии ги продававме за 100-200 денари од кутија, за жал јас имав само една од тие странските, другите ми беа родео хаха, и заработив само 100 денари :)

Интересна колекција а колку време ги собираш и колку кутии имаш собрано досега?
Ги собирам цел живот, брат ми има плус доста помогнато. Точна бројка на кутии не знам, ме мрзи да се нафатам уште 3-4 хамери да исполепам со кутии.
а дали си пушач?
Родео тврдо.

Родео немаш? Епа ништо онда. Пал мал (y), супер колекција.
Не бива без родео, тоа на следен хамер ми е.

Не верувам да е дупла тема ова. Ако е спојте ја не знам прајте што сакате.

Прашањето ми е дали има на форумов (знам дека има) луѓе што се колекционери на кутии од цигари.

247034_10151386285581689_272199037_n.jpg
Тие југославија што беа на времето (денешни филтер ориентал исто паковање имаат) не ги гледам :D, 19ката најбитна не ја гледам ;), Драва или како се викаа, Партнер, Brand, Boss, 57ka, Lucky Strike.. :D

Тие југославија што беа на времето (денешни филтер ориентал исто паковање имаат) не ги гледам :D, 19ката најбитна не ја гледам ;), Драва или како се викаа, Партнер, Brand, Boss, 57ka, Lucky Strike.. :D

Батали тоа кутии за цигари,туку порано така почнав да собирам и се откажав поради мирисот на тутунот шо е во кутивчето и затоа почнав колекција за лименки во тоа време тешко се наоѓаше и тоа го баталив оти се изморив :D

Ееее другар за Југославија ми е најкриво што немам кутија иако е меко паковање. Ми текнува уште како мал коа беа 23 денари и ме праќаа стрина ми и чичко ми да ги купувам.

Порано у мое маало ако немаш West Формула 1 не си фраер.

Собирав порано доста време, имав повеќе од 100тина различни кутии но почнав да играм Сони и ги фрлив. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom