Фан клуб - РК Металург

http://www.rkmetalurg.mk/hamburg-vo-dlaboka-ekonomska-kriza-visat-dogovorite-na-rakometarite/
Треба да ја искористат ситуацијата на Хамбург да лапнат еден од Жарко Марковиќ или Лацковиќ до крајот на сезоната.[DOUBLEPOST=1392892919][/DOUBLEPOST]http://www.rkmetalurg.mk/hamburg-vo-dlaboka-ekonomska-kriza-visat-dogovorite-na-rakometarite/
Треба да ја искористат ситуацијата на Хамбург да лапнат еден од Жарко Марковиќ или Лацковиќ до крајот на сезоната.

Минчо ќе каже,незнам Марковиќ дали би бил потребен,Лацковиќ да.Ќе видиме што ќе се деси.

Баш Марковиќ е попотребен, пошто немате резерва за Вугринец (Кеџо не го рачунам за играч), па секогаш при крај на сезона е ко исцеден лимон и игра закрпен од многу повреди.
Марковиќ посекако не би се вратил во Металург, не беше во најдобри односи со Лино...

Многу скапи играчи се и двајцата, тешко дека би имале пари да ги платиме. Можеби ако немаат понуди од други богати клубови...:unsure:

Utre samo eden natprevar za prestiz. Steta sto Vardar ne uspeaa da napravat cudo, pa da se igrase so maksimalen motiv.
Da gi eam i niv pa 10 gola razlika od onakov utepan PSG ...epten treba da ne ti e denot.

Конечен распоред во нашата група без разлика на резултатот од утрешниот меч со Барселона:
1. Барселона
2. ПСЖ
3. Металург
4. Вардар
5. Динамо
6. Тун

Конечен распоред во нашата група без разлика на резултатот од утрешниот меч со Барселона:
1. Барселона
2. ПСЖ
3. Металург
4. Вардар
5. Динамо
6. Тун

Уште не е конечна табелава Вардар е уште на 3 место, а Металург 4 место ... утре Металург ако извади нерешно или ако победи тогаш ќе биде 3

Utre samo eden natprevar za prestiz. Steta sto Vardar ne uspeaa da napravat cudo, pa da se igrase so maksimalen motiv.
Da gi eam i niv pa 10 gola razlika od onakov utepan PSG ...epten treba da ne ti e denot.
Тешко дека ние ќе успеевме да ја победиме Барса а ако Вардар ги победеа овие утепаниве псж тогаш ќе бевме четврти наместо трети. Така да може подобро е вака.

Последно уредено:
Уште не е конечна табелава Вардар е уште на 3 место, а Металург 4 место ... утре Металург ако извади нерешно или ако победи тогаш ќе биде 3
Нема врска, позната е табелата веќе.
Без разликана утрешните мечеви Барса епрва, ПСЖ втори, Металург трети, а ние четврти заради послабиот меѓусебен дуел со Металург.
Дури не се одиграат сите мечеви се рангира според гол разлика, а после тоа според меѓусебни сдуели.

Ако се водиш според резултати.ком...Металург има подобар меѓусебен од Вардар и затоа ќе биде 3. без разлика како ќе заврши утрешниот натпревар.

Грешка си! Металург има ист број на бодови со вардар а подобар меѓусебен дуел така да што и да се случи утре Металург ќе биде трети а Вардар четврти. Моменталната табела е таква затоа што колото не е затворено а вардар има подобра гол разлика (од сите натпревари одиграни во групата). Кога ќе се затворат сите кола се гледа меѓусебниот дуел(во кој металург има подобра гол разлика) и тогаш ќе биде корегирана табелата.

Последно уредено:
Тешко дека ние ќе успеевме да ја победиме Барса а ако Вардар ги победеа овие утепаниве псж тогаш ќе бевме четврти наместо трети. Така да може подобро е вака.

Moze da si vo pravo. Kako i da e. Barselona e super jaka, ama ne veruvam da se do tolku glupi da bi vlegle i 80% vo natprevarot.
Povredi, zamor, rezultatski motiv. Sto znam. Ne vikam deka bi igrale kurtashak, ama ...
Od druga strana, eden Vardar im izvadi nereseno vo edna od prvite 2-3 natprevari, koga i te kako Barsa grizese.

Spored ovie raboti go gradam mojot optimizam.

P.S.

Kire samo da ne se raspuca, g'z mu mamin 10 gola ni napika prvata. Toj nekako mi igra so nekoj izrazen motiv protiv nasive.

Вечер ќе биде релакс утакмица,без многу значење али за публика мора да се одигра добро.
Повеќе ме интересира кој тим би ни одговарал повеќе во осмина.Се ми оди мислата накај Колдинг како најповолен жреб.

Состави за денес:
Металург:
Станиќ, Митревски, Атман, Циндриќ, Димовски, Георгиевски, Јоновски, Кеџо, Манасков, Н.Маркоски, В.Маркоски, Миркуловски, Мојсоски, Ојлески, Пецаковски и Вугринец.

Барселона: Шариќ, Бјоска Гарсија, Арињо, Ентрериос, Лорензана, Гурбиндо, Карабатиќ, Касал, Лазаров, Морос, Нодесбо, Сармиенто, Саубич, Сорхаиндо, Страновски и Томас.
Штербик е повреден а Рутенка ќе одмара.
Во осминафинале ако нема некое изненадување веројатно ќе играме против некој од следниве екипи:
Колдинг
Фленсбург
Ловен

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom