Teтово

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
da toa cigance go imam videno u emisijata daj pobrzaj so marko i sanja vodese togas so nego i kazna na sanja i bese da sviri so ciganceto abe se gazev od smeenje :) koga sega go gledam u carsija tropa i pee hehe :) da greota e ama toa e ciganski zivot...

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Тетово е најубав град. Тие што не доаѓаат овде од страв се педери и пички во душа! Не велам дека се е розово. Понекогаш има и провокации но со тек учиш да живееш со тоа. Овде имам другари од сите националности.

ПојзонГрл

Оne in a Million
Член од
22 јули 2007
Мислења
264
Поени од реакции
1
O be tetovcani.. mujo e u pravo.. Nagrada za ogovaranje moze da vi se dae na svetsko nivo.. Ama dobri ste.. SuperZ :D
Тоа тачно, женските тука само оговараат кој со кого е, со кого раскинал и зашто, кој се истепал итн. А морам и да признаам, многу се караме меѓу себе (мислев на девојките) :) Ама затоа се топ :pipi:

Commando

Единство-Активизам-Сила
Член од
12 јули 2007
Мислења
426
Поени од реакции
2
Да прашам некој тетовчанец(македонец,не shquiptar) до 18 год.,дали може слободно да си шета на улица во СЕКОЕ ВРЕМЕ и на СЕКОЕ МЕСТО?
И да прашам некој албанец,зашто се навредуваат кога ги викаат Албанци(колку што сум видел на албанските лири пишува банка д'албанец,или PDSH=Демократска партија на Албанците)?

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Moze da si shetash slobodno kaj sakash i koga sakash ama dali ke go preziveesh toa ne se znae! LoL! Daj ne zaebavaj!
Pa ajde be skoro vo site gradovi ima takvi mesta kade shto nemozesh da otidesh vo sekoe vreme! Osven ako ne si od Demir Kapija! Tamu ima 4k ziteli i site ti se rodnini ili prijateli taka da tamu moze!

Commando

Единство-Активизам-Сила
Член од
12 јули 2007
Мислења
426
Поени од реакции
2
Moze da si shetash slobodno kaj sakash i koga sakash ama dali ke go preziveesh toa ne se znae! LoL! Daj ne zaebavaj!
Pa ajde be skoro vo site gradovi ima takvi mesta kade shto nemozesh da otidesh vo sekoe vreme! Osven ako ne si od Demir Kapija! Tamu ima 4k ziteli i site ti se rodnini ili prijateli taka da tamu moze!
Е т'ва не е у реду!На пример во Скопје можеш да шеташ каде сакаш и кога сакаш.Кој ќе ти направи нешто?Македонец?Албанец?Како мислиш дали ке преживееш?

Нели Тетово е мирно?:uvo:

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Е т'ва не е у реду!На пример во Скопје можеш да шеташ каде сакаш и кога сакаш.Кој ќе ти направи нешто?Македонец?Албанец?Како мислиш дали ке преживееш?

Нели Тетово е мирно?:uvo:
Ova podvlechenovo pri zdrav pamet go kazuvash? Znaesh Dizonska kako izgleda, ili psoledna 12-ka u Ljubin gore, si se kachil u 55-ka da videsh do kaj ide? Si proshteal niz GEGE(Dame Gruev) navecher?
Da ne ti redam sega...
Zborot mi beshe deka sekade vo pogolemite gradovi ima 'getoizirani' delovi, a bidejki Tetovo i vtor grad pogolemina okolu 300.000 ziteli so bliskite okolni sela, E togash GG!

Commando

Единство-Активизам-Сила
Член од
12 јули 2007
Мислења
426
Поени од реакции
2
Ајде ќе одиме каде сакаш и кога сакаш дојди во Скопје и ќе шетаме и ќе преживееш!

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
ne znaci deka ovde nema da prezivees... uboo ti kazaja deka sekade vo site gradovi ima mesta kade sto e postrasno da se odi a ne znaci deka ke te ubijat... sto vi e bre lugje?! se zivi vo tetovo, ok e naviknati sme so niv da zivime... ima nekoi kulturni sto covek moze i muabet da naprae ama i takvi ,,seljaci" sto samo dofrluvaat nepotrebni komentari... toa smeta, da!

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
OFF-topic!
Ајде ќе одиме каде сакаш и кога сакаш дојди во Скопје и ќе шетаме и ќе преживееш!
Sakash da mi kazesh deka ima nekoe mesto ili ulica kade shto mislish deka mozesh da me proshetash? hmmm! E ova da vidam ne ti veruvam a btw, ne rekov deka jas se plasham da otidam tamu nego deka nema celosna bezbednost!
Pozdrav do Tetovo denes bev tamu praznikot go projdov niz Sharplanina, bev i do Varvara(seloto nad Leshok) Ja obnovile crkavta Sv. Petka(beshe unishtena i oskvrenavena), mala e ama ubava, vo seloto sega ziveat 3 luge na koi toa im e postojano zivealishte, na leto ima poveke, deluva nekako intimno i mirno, ima fantastichen pogled na Polog!

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Во секој град низ македонија има места кај што е језиво да се оди заради маалските фраери и нивните другари.
Е сеа проблемот со Тетово ама и Скопје е што на некој од тие места може да те убијат....буквално!

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Да прашам некој тетовчанец(македонец,не shquiptar) до 18 год.,дали може слободно да си шета на улица во СЕКОЕ ВРЕМЕ и на СЕКОЕ МЕСТО?
И да прашам некој албанец,зашто се навредуваат кога ги викаат Албанци(колку што сум видел на албанските лири пишува банка д'албанец,или PDSH=Демократска партија на Албанците)?
Od Skopje sum.. Iam 14 god znaci pod 18 sum bila u Tetovo sto pati sum setala VO SEKOE VREME na SEKOE MESTO go iam pominato cel grad ko so se vika.. Ne ni pazam kaj idam nit pak znam mnogu interesno mi e da setam niz gradot onaka.. I ZIVA I ZDRAVA sum i nisto mi se nema deseno.. So go napraj ti Tetovo we? Teroristicka skrivnica? Ne preteruvaj brat.. Vo sekoj grad ima oblasti sto se poopasni ali nemora ni da znaci.

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Nekni u tetovo sum go jadel najubaviot sladoled u Makedonija a mozda i poshiroko:
-so vkus na jabolko,jogurt od jagodi! tolku beshe dobar - da svrshish ej!
Fantazija vo vinozito!
Idete probajte go, na glavnata ulica posle sharena dzamija od leva strana, 10denari e topka! Bravo!

Kajgana Shop

На врв Bottom