Атеист
Дежурен Шаман
Збирка еврејски народни прикаски.sto e biblijata po tebe ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Збирка еврејски народни прикаски.sto e biblijata po tebe ??
Книга напишана од луѓе во која има доста мудрост и еден куп бајки за мали децаsto e biblijata po tebe ??
Тоа во првиот дел и од почеток на вториот дел. Има после и не еврејски.Збирка еврејски народни прикаски.
Збирка еврејски народни прикаски.
А доказот е во библијата.![]()
Просветлувањето се добива на многу начини. Има и подобри и полоши. Таа еврејската книга е меѓу полошите за таа намена.[DOUBLEPOST=1393005825][/DOUBLEPOST]Доказот е дека кога читаш Библија се просветлуваш, ја осеќаш таа света енергија.
Не ќе да е прв, закони имало и пред тоа и подобри и пофункционални.prv zakon vo pisana forma daden na lugjeto
poslem hamurabieviot zakonik
so cel
poharmonicno opstestvo
sloga
zakon
opstestvo
ima i toa golema uloga biblijata ne e samo obicna kniga
Просветлувањето се добива на многу начини. Има и подобри и полоши. Таа еврејската книга е меѓу полошите за таа намена.[DOUBLEPOST=1393005825][/DOUBLEPOST]
Не ќе да е прв, закони имало и пред тоа и подобри и пофункционални.
Каков Хамураби имало по него, а пред библијата, па дури пред и по талмудот.rekov Hamurabi
dali si ja procital biblijata cela star i nov zavet ??
Каков Хамураби имало по него, а пред библијата, па дури пред и по талмудот.
Јок но ти си ја прочитал.
Законикот на Хамураби не е во библијата. Да не мислиш на законите на Мојсеј?rekov Hamurabi
dali si ja procital biblijata cela star i nov zavet ??
Јас одамна сум ја прочитал и тоа повеќепати, ти да ја прочиташ за промена. “Вистина“ има и пред библијата. Да прочиташ малку.prvo procita ja
i sekoj eden stih sto ce go citas analiziraj go togas ce ja svatis nejzinata vistina
a bogami ima dosta vistina vo nea
Да бе, одамна го немам помислено, Ерик е, Карл беше Маркс
Нештото што е за тебе е вистина, за некого е бесмислица.prvo procita ja
i sekoj eden stih sto ce go citas analiziraj go togas ce ja svatis nejzinata vistina
Aј дај анализа и вистината на овој стих:prvo procita ja