Пеце
Пелистер-Битола
- Член од
- 16 септември 2009
- Мислења
- 4.379
- Поени од реакции
- 5.474
Тренер нас ни е Благој Печалов веќе 3-4 сезони негде, од кога се распадна екипата откако се тргна Свислион тогаш тренер ни беше србинот Миќиќ, па после него дојде Лазовски, па после Лазовски до ден денес е Печале!
Многу нервозен тип, а воедно и слаб тренер, тој си мисли со овие кошаркари со кој располага Пелистер сака да играат како Оклахома
Често кога одам на кошарка стално си седам зад клупата на Пелистер и ја слушам комуникацијата на играчите и тренерот за време на тајм аут.
Печале е вистинската фигура во клубот
За време на утакмица сигурно пие по 2 литри вода од нервоза, само се дери по играчите, особено му вика стално на Захариевски
и онака е тој најслаб и го трпи цел гнев од Печале
Нешто ќе цитирам вака на памет шо ми иди од него: "Ајдеее бе играјте малку подобро", " Даниел СКОКАЈЈЈЈЈ - ова се однесва за Захариевски
"Дај ваму тајм аут У ПИЧКУ МАТЕР ДА ФАТИТЕ" Ова се само дел од бисерите кога во салата паѓаат мајтапи од него ! За 2 минути 300 пати ќе се смени чоекот, ќе се смири ќе седни на клупа, одма рипа па нервозен е комедија е се кај нас ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
А за тој со наочарите стариот незнам и јас кој е, нешто е во клубот, ама го имам заприметено неговата улога е само да ја бриши таблата на која се кажва тактиката на тајм аут, друго да прај нешто го немам видено, само со сунѓерчето во рака е![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
А за играчот со дресот Штурановиќ не се рабори за тој играч, затоа што Штурановиќ не го повикаја за остатоткот од сезоната па остана во Србија. Незнам за кој играч се работи, откако дојде клубот на ова ниво да неможиме да составиме петорка за на утакмица, нема пари во клубот и откако си заминаја србите јас сум во БОЈКОТ за кошарката, така до крајот на сезоната не мислам да одам да ги гледам![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Па така после овај пораз можам да си запеам 2 лига ле але але![Кул :cool: :cool:](/styles/default/xenforo/smilies/cool.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Многу нервозен тип, а воедно и слаб тренер, тој си мисли со овие кошаркари со кој располага Пелистер сака да играат како Оклахома
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Печале е вистинската фигура во клубот
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
![Пукам од смеа! :ROFLMAO: :ROFLMAO:](/styles/default/xenforo/smilies/roflmao.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
А за тој со наочарите стариот незнам и јас кој е, нешто е во клубот, ама го имам заприметено неговата улога е само да ја бриши таблата на која се кажва тактиката на тајм аут, друго да прај нешто го немам видено, само со сунѓерчето во рака е
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
А за играчот со дресот Штурановиќ не се рабори за тој играч, затоа што Штурановиќ не го повикаја за остатоткот од сезоната па остана во Србија. Незнам за кој играч се работи, откако дојде клубот на ова ниво да неможиме да составиме петорка за на утакмица, нема пари во клубот и откако си заминаја србите јас сум во БОЈКОТ за кошарката, така до крајот на сезоната не мислам да одам да ги гледам
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Па така после овај пораз можам да си запеам 2 лига ле але але
![Кул :cool: :cool:](/styles/default/xenforo/smilies/cool.png)