T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
вака пред некое време кога уплативм за сметка за интернет, (домашен)телефон... тие кажаа дека заоа што сме редовни корисници од сега сме приклучени и ние да добиваме поени, но јас првпат слушам дека и од домашен се тоа добива и така помина еден месец стигнува сметката барам нигде не пишува колку поени имам

како да видам? https://my.t-mobile.mk а и овде се бара број од мобилен а домашен никако нема
треба да се зачлениш овде ... http://mojklub.mk/Default.aspx?idmenu=kp и на сметката горе десно под името и другите податоци ќе ти ги пишит поените ...

Знае некој како може да се види за преостанатите бесплатни минути кон другите мрежи , колку имаш истрошено и сл. без разлика на која поспејт тарифа си?

а ок, но логирувам се и вели неточно кор. име или лозинка а се логирувам со податоците од t-home.mk
треба прво да се зачлениш, па ќе добиеш картичка со кор. име и лозинка, и со тие пробуваш ...

треба прво да се зачлениш, па ќе добиеш картичка со кор. име и лозинка, и со тие пробуваш ...
аа ок фала, а само да прашам например сакам да купам телефон и имам 2000 поени и мижожам ли да искористам телефон и на место да дадам некој денар плус да ги истрошам тие 2000 поени и ако да колку денари е тоа

аа ок фала, а само да прашам например сакам да купам телефон и имам 2000 поени и мижожам ли да искористам телефон и на место да дадам некој денар плус да ги истрошам тие 2000 поени и ако да колку денари е тоа
со поени од т-мобиле да, а од т-хоум не знам ...

Не ми е јасно сакам да се префрлам во Плеј Л тарифата таа е 799денари, но со 30% попуст изнесува 559 денари. Е сеа не ми е јасно, попустов го добивам доколку не земам телефон целосно 24 месеци, или пак доколку земам телефон го користам само 12 месеци, а останатите 12 месеци си ја плаќам целосно предплатата односно 799? Или пак доколку земам телефон воопшто неам попуст?

Не ми е јасно сакам да се префрлам во Плеј Л тарифата таа е 799денари, но со 30% попуст изнесува 559 денари. Е сеа не ми е јасно, попустов го добивам доколку не земам телефон целосно 24 месеци, или пак доколку земам телефон го користам само 12 месеци, а останатите 12 месеци си ја плаќам целосно предплатата односно 799? Или пак доколку земам телефон воопшто неам попуст?
И јас ја гледам понудава, ама колку што можам да разберам од она што им е доле напишано вика дека попустот важи само за склучени договори на 12 месеци без телефон.

Потпишав договор на 12 месеци, Плеј М, со попуст ми е ~420 денари, ама на my t-mobile ми пишува Месечна претплата 507.62 MKD. Автоматски ќе ми го стават попустот на сметка и ќе ми стигаат 420, или треба да пријавувам грешка?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom