Фан Клуб: Вардар

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Колку што знам,Самсоненко ги има земено сите акции,што значи доминантен сопственик кој го има главниот збор во развитокот на клубот ... Сепак има услов од страна на Град Скопје ако ме работи правилно,раскин на договор ... нека објаснат подобро членовите ... ова само онака лаички објаснив ... може и грешам нешо .... Само не ми е јасно зошто Самсоненко сеуште го нема на прес-конференциите кога се прави промоција на нова личност :( ... Се појави само со градоначалникот и поеќе не се појави ... додека во ракометните клубови се појавува често на прес настани ... би било супер заедно да се појави Сергеј со Фк,Рк,Жрк екипите,како шо беше пред неколку дена кога потпишаа нови договори од Жрк и Рк Вардар .... заедно на ист настан ... ххмммм
Прашав зошто акциите ви беа клаени денес на продажба на берза.

Ф

Флеш

Гостин
Прашав зошто акциите ви беа клаени денес на продажба на берза.
Па детално изјасни се за што прашуваш ... го постави прашањето лошо ... и немој да се однесуваш како идиот и арогантно да ми одговараш,ја пријатно ти одговорив и очекувам и ти така да се однесуваш..

Последно уредено:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Па детално изјасни се за што прашуваш ... го постави прашањето лошо ... и немој да се однесуваш како идиот и арогантно да ми одговараш,ја пријатно ти одговорив и очекувам и ти така да се однесуваш..
Зошто го поставив лошо ? Ај те молам кажи ми кај виде арогантно однесување ? Најнормално си прашав и после то кажав зошто прашав.
Рековте дека влегол Самсоненко, а денес ги имаше акциите на продажба па си реков да ве прашам.

Извини ако те навредив, ќе внимавам друг пат ;)

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Абе и да биле ставени, тие се обични акции ваљда, не од управувачкиот пакет.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.971
Поени од реакции
15.228
Зошто го поставив лошо ? Ај те молам кажи ми кај виде арогантно однесување ? Најнормално си прашав и после то кажав зошто прашав.
Рековте дека влегол Самсоненко, а денес ги имаше акциите на продажба па си реков да ве прашам.

ццц пак арогантно се однесуваш не ти доаѓа памет значи :facepalm:

:pos: Вори дај бе не се дрогирај

Ф

Флеш

Гостин
ццц пак арогантно се однесуваш не ти доаѓа памет значи :facepalm:

:pos: Вори дај бе не се дрогирај
На ништо не сум , не дај Боже и никогаш воопшто да бидам на такво нешто .... причина зошто се однесував така зошто ова не прв пат да имам со Кико Д, расправија,проблем на такво однесување и предупредување ... и претходно кога беше на друга тема ,дрско со однесување ,се обидов пристоен да бидам , но повторно со неговото однесување ,стара песна и тука .... затоа му реков малку да се смири ,зошто изгледа забораил дека го имам замолено претходно ...

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
На ништо не сум , не дај Боже и никогаш воопшто да бидам на такво нешто .... причина зошто се однесував така зошто ова не прв пат да имам со Кико Д, расправија,проблем на такво однесување и предупредување ... и претходно кога беше на друга тема ,дрско со однесување ,се обидов пристоен да бидам , но повторно со неговото однесување ,стара песна и тука .... затоа му реков малку да се смири ,зошто изгледа забораил дека го имам замолено претходно ...
:pos::pos::pos:
Да те немаше, ќе требаше да те напрајме. :ROFLMAO:

Член од
1 февруари 2014
Мислења
218
Поени од реакции
368
Ах што си ти лисица :icon_lol:
Иначе за со Напредок првава утакмица мислам дека има доста заинтересирани за гостување во Кичево.

Ф

Флеш

Гостин
џабе ме исмејувате ,искрено глупо е ... од ништо правите нешто ... ви спомнав претходно дека со Кико членот се имам расправано порано,му реков само малку да се смири .... но џабе да ви објаснувам изгледа , застанувата на страна на него,а не ја знаете причината и после друг ви е крив и кукате ... нема поента ...

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975

Што пари е една акција?Линк нешто такво ?

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Тоа е одлука на управниот одбор дали ќе се настапува на берза или не. Град Скопје како што знам нема акции во Вардар туку го стекнуваат правото на враќање на клубот во нивна сопственост доколку Самсоненко не ги исполни наведените услови во договорот што го склучиле. Пред медиуми беше презентиран само условот за 1000 000 евра буџет годишно ама мислам дека има и нешто повеќе зошто се правеа измени после првиот пропаднат тендер.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom