Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.062
Поени од реакции
74.697
Гледам имаме некој Јаневски во составот, вртам филм цело време и никако да ми текне дека сме имале таков фудбалер во составот. Ми текна дека Чичко Кумплуг збореше за некој од Работнички и после се уверив дека за него станува збор.
Што позиција игра детево?
Ниту по лик (го видов на слика и прв пат го гледам ми се чини) ниту по име не го познавам :confused:
Зошто нигде не го спомнуваат како нов играч, или го земале можеби колку да пополни место?

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Вардар - Гандзасар од 16.30 часот
Стартен состав на Вардар:
Захов, Рељиќ, Бојовиќ, Трниниќ, Димитровски, Деспотовски, Јовановски, Грозданоски, Симјановски, Ловречич и Ивановски.
Во второ полувреме ќе влезат:
Цикарски, Стојчевски, Лазаревски, Ацевски, Блажевски, Петров, Ѓеорѓиев, Наумоски и Бујчевски.

Све испомешал русинов.

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
На полувреме било 0:0, Симјановски погодил пречка од слободен. Иначе составов малце измешан, Симјановски игра крило претпоставувам ?!
--- надополнето: 14 февруари 2014 во 18:21 ---
И конечен резултат 0:0, сеуште без погодок пријателскиве

Последно уредено од модератор:
Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Филип Ивановски се повредил, денес треба да се врати у Скопје, ама би требало да биде спремен за со Напредок.[DOUBLEPOST=1392640686][/DOUBLEPOST]

Член од
11 јануари 2014
Мислења
490
Поени од реакции
757
Гаго е одличен играч, повредите го направија своето. Сега се врати па нека му е честито.

Ф

Флеш

Гостин
Малку зезање :).... сакам да прашам дечково,сеуште памтам доста добро ... и прати доста јасна добра порака на управата,да не си оди никој од тогашните играчи,само појачувања .... што се случи во меѓувреме,сите знаеме ... си отиде Степјанович,Ранџелович :ROFLMAO: дали уше важи ?!

2:28 па натаму од видеото ... :свиркам:

Член од
10 август 2008
Мислења
703
Поени од реакции
1.930
Павловиќ повреден :facepalm: инаку и Захов е сеуште повреден и тренирал одделно, русинов ќе ги прегори играчиве уште пред да започне првенството

CRVENO - CRNO SEMEJSTVO
Денес во 14 часот, за Претседател на ФК Вардар ќе биде промовиран Мирко Спасески.(y)

Последно уредено:

|gor

Шмрчем амфетамин
Член од
12 јануари 2010
Мислења
1.421
Поени од реакции
2.503
Павловиќ повреден :facepalm: инаку и Захов е сеуште повреден и тренирал одделно, русинов ќе ги прегори играчиве уште пред да започне првенството

CRVENO - CRNO SEMEJSTVO
Денес во 14 часот, за Претседател на ФК Вардар ќе биде промовиран Мирко Спасески.(y)
Павловиќ се повредил за време на утакмицата откако се судрил со противнички играч, а и Бојовиќ исто така.

Ф

Флеш

Гостин
Не е Самсоненко 100% акционер ?
Колку што знам,Самсоненко ги има земено сите акции,што значи доминантен сопственик кој го има главниот збор во развитокот на клубот ... Сепак има услов од страна на Град Скопје ако ме работи правилно,раскин на договор ... нека објаснат подобро членовите ... ова само онака лаички објаснив ... може и грешам нешо .... Само не ми е јасно зошто Самсоненко сеуште го нема на прес-конференциите кога се прави промоција на нова личност :( ... Се појави само со градоначалникот и поеќе не се појави ... додека во ракометните клубови се појавува често на прес настани ... би било супер заедно да се појави Сергеј со Фк,Рк,Жрк екипите,како шо беше пред неколку дена кога потпишаа нови договори од Жрк и Рк Вардар .... заедно на ист настан ... ххмммм

Kajgana Shop

На врв Bottom