Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Дамјан дебакл како и цела сезона :) блокадава на Мурич ќе биде во топ 5 потези :)

Да, да Мартич е одличен тренер. Најдобриот играч Синовец цела утакмица на клупа, Кире на крај го стави 10 поена за 5 мин даде. Да му ја мислиме за наредна сезона....

Чиста местенка,толку лошо изрежирана што почнав да им се смеам на глупостите што ги правеа.
Абе главата ќе си ја пресечам ако не беше договорена.

П.С. Еден пораз кој според мене е премногу сумлив го прави Мартич НЕодличен тренер?
Кире дава 10 поена на -30 разлика, и јас во истата ситуација да сум ќе имам 4/4 за три поена.

Што се слулува со Синовец? Има некој инфо, нема воопшто минутажа. Вчера МЗТ прави серија доаѓа на 2 разлика (22:20) и прекинува да игра. Нормално гасам телевизор, срамота е од овој тим на Крка вака да изгубиш.

Чиста местенка,толку лошо изрежирана што почнав да им се смеам на глупостите што ги правеа.
Абе главата ќе си ја пресечам ако не беше договорена.

П.С. Еден пораз кој според мене е премногу сумлив го прави Мартич НЕодличен тренер?
Кире дава 10 поена на -30 разлика, и јас во истата ситуација да сум ќе имам 4/4 за три поена.

http://www.abaliga.com/club/32/MZT_Skoplje
Otvori i kazi mi koj ima nagolemo MVP Value, i zasto toj igrac ne igra?
Od kaj toa deka Martic e dobar trener? Go tepal partizan na kogo mu falea 10 igraci, i zvezda doma kade davis dade 10 trojki.... Ke gi izgubese polufinale i finaleto od kupot za malce od mizerni klubovi, a lani so poslab sostav gi tepavme po 20 razlika site....

http://www.abaliga.com/club/32/MZT_Skoplje
Otvori i kazi mi koj ima nagolemo MVP Value, i zasto toj igrac ne igra?
Od kaj toa deka Martic e dobar trener? Go tepal partizan na kogo mu falea 10 igraci, i zvezda doma kade davis dade 10 trojki.... Ke gi izgubese polufinale i finaleto od kupot za malce od mizerni klubovi, a lani so poslab sostav gi tepavme po 20 razlika site....

Вукоичиќ подобро ги водеше, нема што тука повеќе да се дискутира. :)

Вукоичиќ подобро ги водеше, нема што тука повеќе да се дискутира. :)
Koj go rece toa? Koga si otide vukoicic bevme 2 pobedi vo minus,, i isto tolku sme i sega, ne gleam so e bolje, a plus sega ima 3 zasiluvanja i nikoj ne e povreden, za razlika od vremeto na vukoicic, kade sto igravme so 5 igraci, pa sea ti vidi.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom