Sungerot Bob
Живеј го животот
- Член од
- 7 август 2012
- Мислења
- 32.391
- Поени од реакции
- 36.508
Јас Крушево многу го сакам и можам да ви речам ако идете во Крушево нема да зажалите, посебно во зима 

Касно ти текнало тебеКрушево и само две страни?
Не го како што викаат ко пита не скита... да прашам тука за нова година како одат цените на сместување? прашувам поточно за приватно сместување кога се резервира ова она?... и како е за новогодишна забава местото? има ли некои журки нешто?![]()
Ме зезаш?Касно ти текнало тебеМислам дека нема веќе место во Крушево, Берово и слични места,тоа уште од ноември се резервира, али пробај си ја среќата
![]()
И јас сакавМе зезаш?Кај да си ја пробам среќата дај кажи некој трик ми треба пошто планирам со девојчето да одам за нова година таму да бидам
овде во Скопјево не се седи све кисело е...
Ех за по огласиве гледам ама ко да нема баш нешто...И јас сакавНе знам, не сум прашувал, види по огласиве.
По приватните сместувања е најмалку 400 денари од лице по ноќ. Подобрите апартмани се поскапи. Еве овде разгледај има http://www.vipmarket5.mk/search/Апартмани-и-соби/cid/41Крушево и само две страни?
Не го како што викаат ко пита не скита... да прашам тука за нова година како одат цените на сместување? прашувам поточно за приватно сместување кога се резервира ова она?... и како е за новогодишна забава местото? има ли некои журки нешто?![]()
Ех за по огласиве гледам ама ко да нема баш нешто...Ќе почнам од 15ти па натака да се јавувам се надевам ќе имам среќа нешто да резервирам... А ти ако сакаш не се откажувај врти...
![]()
Цената не дека ми игра некоја премногу голема улога битно мие да најдам сместување за нова година и нормално да биде уредено убаво. Како што ги разгледав овие сега пред малку изгледаат солидно... утре ќе вртам па ќе видам што ќе направам. Инаку фала Леандра.По приватните сместувања е најмалку 400 денари од лице по ноќ. Подобрите апартмани се поскапи. Еве овде разгледај има http://www.vipmarket5.mk/search/Апартмани-и-соби/cid/41
http://www.makedonskibiser.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=1438:-i-&catid=74:2009-09-08-21-26-45&Itemid=380&lang=mk
Журки и Крушево не одат во иста реченица. Но ако пребараш по хотели или некои кафанчиња таму мора да има некаде дочек на Нова година, треба претходно да си резервирате. Мислам дека сега е веќе време да имаш резервации.
Убав помин.
Кога не ти игра цената некоја голема улога би ти препорачал да одиш во Монтана.Цената не дека ми игра некоја премногу голема улога битно мие да најдам сместување за нова година и нормално да биде уредено убаво. Како што ги разгледав овие сега пред малку изгледаат солидно... утре ќе вртам па ќе видам што ќе направам. Инаку фала Леандра.
Ако планираш да славиш Нова година во Крушево, најдобар избор ти е Монтана.Крушево и само две страни?
Јас сум од КрушевоДруштво...во сабота идам на викенд во Крушево, па ако е некој таму деновиве ми треба инфо дали има снег![]()
Јас сум од Крушево
А снег нема ни за лек!
како е со цени?Јас сум од Крушево
А снег нема ни за лек!
Ако си со „НИЕТ“ да идиш за скијање подобро не иди!
Ако со „НИЕТ“ да идиш за одмор тогаш ти препорачувам да дојдиш и да си ја одмориш ГЛАВАТА малце како што ја одмарам јас секоја вечер
П.с ако ви требаат Соби/Апартман слободно обратете ми се, што е до мене ке помогнам ке најдиме нешто![]()