Лажна дојава за бомба во тетовско училиште

Освестен сум јас,само што пиев кафе.Напиј се и ти,и прочитај се што пушуваш.Според тебе,директорот твој на работа,доколку работиш,или еве хипотетички,смее да те тепа ако ти утнеш нешто во работата ? Истото е човек,како не разбираш.Значи ова нигде го нема,што и да направи професорот е во право...дали знаеш колку ретардирани професори има кои што лечат комплекси на децата ?И да,како што кажа,он е таму само и само да едуцира и да ги образува децата.И ништо повеќе.

20724%20-%20beer%20gintama%20reaction_image%20sakata_gintoki.jpg

I'm out.

Епа незнам дали прочита погоре ама напишав кај сум завршил и дека секој втор ден ова го гледав у средно и затоа дадоб објаснување зашто го подржувам професорот... А за тоа дали утре ке го напраам детето или за 20 год јас си имам зацртано став уште сега (од искуството што го имам) како ке го воспитам. И затоа времето не верувам дека ке ми го промени тој став. А за дозволување ке дозволам да го затепаат ако тој се понаша ко овој горе , а јас цело детство сум го учел на друго.
--- надополнето: 12 февруари 2014 во 20:15 ---

А нормален човек колку треба да го предизвикаш за да почне да те мава ???? од чиста мира не тргнал да го тепа...( и тебе ке ти повторам цело средно го поминав со еден куп вакви бараби и мн добро знам кај кого е проблемот)
--- надополнето: 12 февруари 2014 во 20:22 ---

И после ке мора да увезуваме емигранти за да копаат канали и да чистат шахти............
За ова друже кажи шо пиеш :coffee:

Тоа се обидувам да му го објаснам цело време (ако си завршил у такво школо ке знаеш кој е у право а кој не ;) ).

Еј добро,голема работа ако си завршил во Гуц или каде и да кажа.И јас учев во ПТТ,па сега во Хемиско,каде што исто е полно со бараби,а во последниве 2 години и со шиптарана,така да знам многу добро како е да се учи во такво школо.И не ти кажав јас утре го правиш детето,кога сакаш прај го.И браво,терај си го планот,но најчесто таквите убедени мажјаци дека на ќерките нема да им даваат да имаат дечко до 18,и дека синовите ќе несмеат да писнат,завршуваат како најголеми курвештии и багабонти.Многу често доаѓа спротивното,отколку она што го посакуваш.И никако не се понаша дечкото,бидејќи незнаеш зошто е расправијата,и што разговараат.Можеби го вреѓа професорот па му скипило и го затепал.Башка професорот го удира со стапот,па незнам зошто да не врати и дечково.На мене тоа да ми се деси стапот во анален отвор ќе му го напикам.

И јас не реков дека децата не ги предизвикуваат професорите.Но тој мора да знае во што се впушта да работи,и што го очекува таму.Посебно ако учи во некое ретардирано школо.Ако тргнал да мава,а несмее да го прави тоа,но ете му скурчило,не треба да очекува дека детето несмее,или нема да врати.

Последно уредено од модератор:
Еј добро,голема работа ако си завршил во Гуц или каде и да кажа.И јас учев во ПТТ,па сега во Хемиско,каде што исто е полно со бараби,а во последниве 2 години и со шиптарана,така да знам многу добро како е да се учи во такво школо.И не ти кажав јас утре го правиш детето,кога сакаш прај го.И браво,терај си го планот,но најчесто таквите убедени мажјаци дека на ќерките нема да им даваат да имаат дечко до 18,и дека синовите ќе несмеат да писнат,завршуваат како најголеми курвештии и багабонти.Многу често доаѓа спротивното,отколку она што го посакуваш.И никако не се понаша дечкото,бидејќи незнаеш зошто е расправијата,и што разговараат.Можеби го вреѓа професорот па му скипило и го затепал.Башка професорот го удира со стапот,па незнам зошто да не врати и дечково.На мене тоа да ми се деси стапот во анален отвор ќе му го напикам.

И јас не реков дека децата не ги предизвикуваат професорите.Но тој мора да знае во што се впушта да работи,и што го очекува таму.Посебно ако учи во некое ретардирано школо.Ако тргнал да мава,а несмее да го прави тоа,но ете му скурчило,не треба да очекува дека детето несмее,или нема да врати.

Добро чим викаш така :вонзем:

Јас само во еден случај знам дека ваквата закана се оствари, беше Куманово едно школо после 2001. Но, меѓутоа дека треба да ѕвонат чистачките а често се заборавале, така се случи и дента па се спасија сите. Бомба експлодираше во дворот.

Бомбата експлодира пред кумановската гимназија Гоце Делчев, и беше ставена во контејнер кој стоел пред влезот на училиштето.

За таквите ко овој од видеото што се прави јак само војска. Одма ќе научи што е тоа почит и ќе може да ја искористи храброста што ја има.

Мотивов на малиов е најјак, дојава за бомба во знак на револт затоа што лани кога он бил осмо не ги носеле на екскурзија, а годинава осмите ќе идат на екскурзија :pos:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom