Џони Вајсмилер
Don't share my food
Антоњини,Де Чеље,Нагатомо,Џонатан
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може да се направи споредба на најдефицитарната позиција моментално во фудбалот, бековската.
Марсело, Алаба, Бејнс, Коларов
Лам, Рафаел, Лихтштајнер, Сања...
Вака од стоење на овие ми текна![]()
Немам видено досега подобар играч од Јаја Туре на таа позиција каде што игра.Греота е да го споредуваме со било кој друг фудбалер.Видал исто е екстра играч,ама таа фризура,тој сељачизам во себе и клубот за кој игра,му се гооолеми хендикепи,барем според мене![]()
Ај објасни го овој дел. Или поради фризурата и тимот за кој игра му го додели и сељачизмот?
Ај објасни го овој дел. Или поради фризурата и тимот за кој игра му го додели и сељачизмот?
Рафаел и Лихтштајнер едни од најдобрите на своите позиции?
П.С гласав за Туре, за мене е комплетен играч.
Aj ke ти објаснам - *Јас сум најдобар на свет на мојата позиција* - да кажеш за себеси е еден е фраза која доволно кажува.Второ убаво си кажа ти,таа фризура исто многу говори.Трето,некои потези едноставно ми се селски.Ги фура кога ке даде гол на пример.И тн.А инаку клубот за кој игра,нема врска.Еве за Џиџи на пример, никогаш не би рекол дека е сељачиште или било што.Дечкото е мангуп во секоја смисла на зборот.