Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Ај да имаш читано книгите па да видиш како изгледаат нештата но да знаеш делови од сцени за нешто што не си го гледал и тоа 2 месеци пред тоа ептен не ми е логично. Но ете...

Не ми е проблем тоа, не знам што толку страшно го прифаќаш видеово кога не се откриваат круцијални моменти од серијата или слично, поубо ова да гледам отколку да читам по странски форуми за ГоТ барајќи спојлери и иден развиток на серијава. Од две зла си бирам помало, ама едноставон неможам да издржам а да не гледам видео или трејлер шо викаш а да е повржано со ГоТ.:)

А ко демек да мораш да бираш од двете зла. :D Ако си истрпил да не ги прочиташ книгите, за некој трајлер треба да е лесна работа.

Ај да имаш читано книгите па да видиш како изгледаат нештата но да знаеш делови од сцени за нешто што не си го гледал и тоа 2 месеци пред тоа ептен не ми е логично. Но ете...

Е да бе као демек ова ме спојлеришаше сеа и ми го уништи задоволството? Нннда.

Шо мислите вие толку се забегани од HBO па ќе пуштат нешто такво? Вака викавте и за почетното 25-минутно интро за првата сезона, а уствари подобар вовед од тоа не можеше да има за да не се збуниш тотално у првата епизода. Као ти сеа од едно гледање (евентуално 2-3, пошто не верувам дека ќе го анализираш ова до 15 гледања) ќе се сетиш на сцена што си ја видел овде кога ќе ја покажат у тек на некоја епизода за 2 месеци? Нннннда вторпат.

Јес да пред почетокот на прошлата сезона претераа со кратките трејлери/тизери/какоидагинаречат, ама ова си е топ!

Е да бе као демек ова ме спојлеришаше сеа и ми го уништи задоволството? Нннда.

Шо мислите вие толку се забегани од HBO па ќе пуштат нешто такво? Вака викавте и за почетното 25-минутно интро за првата сезона, а уствари подобар вовед од тоа не можеше да има за да не се збуниш тотално у првата епизода. Као ти сеа од едно гледање (евентуално 2-3, пошто не верувам дека ќе го анализираш ова до 15 гледања) ќе се сетиш на сцена што си ја видел овде кога ќе ја покажат у тек на некоја епизода за 2 месеци? Нннннда вторпат.

Јес да пред почетокот на прошлата сезона претераа со кратките трејлери/тизери/какоидагинаречат, ама ова си е топ!

Не викам дека е спојлер и дека ќе ми уништи сцени, туку едноставно сакам кога ќе гледам воопшто да не знам што ќе се случи, посебно во вакви серии каде што никој не се знае дали ќе е жив или не. Едноставно подобро е чувството при гледање за мене.

А ко демек да мораш да бираш од двете зла. :D Ако си истрпил да не ги прочиташ книгите, за некој трајлер треба да е лесна работа.

Кога би ги имал книгите, и време би ги прочитал. Ама ги немам ниту книгите, ниту времето.

Нема делови од сцени што не беа објавени прво во краткиот трејлер. Овие 14 минути имаш и интервјуа од актерите прво што мислат за Ред Вединг и после одговараат твитер/фб прашања , од типот на, што правите за време на пауза меѓу сетови:) Пушти го, не е страшно, типичен билдап.

Супер е клипот, баш каков што би посакувал секој фан пред почеток на нова сезона. Сега ќе чекаме да излезат екстра материјалите заедно со блу реј верзијата од 3та сезона и ке одбројуваме заедно до почетокот на 4та.

Да ја продолжиме играта од клипот, кој е вашиот омилен badass цитат ?

За мене тоа е репликата од Серси : Power is Power

Го гледав долгиот превју на GOT, врв изгледа све, продукција кине нема што тука, не очекува најдобрата сезона до сега, најдинамична и најдобра storywise, очекувам послем оваа сезона GOT серијата да стане институција, но ги имам прочитано книгите така да нема фактор изненадување за мене, па воопшто не се фурав да го гледам клипот, но како и да е и да ги немав прочитано книгите сигурно ке го гледав, не би можел да издржам.

Ако го имате гледано трејлерот нема што да се плашите дека ке ви наруши некој фактор на изненадување, така да клипов е сосема безбеден за гледање, и не знам како воопшто издржувате да не го погледнете тие што одбивате да го гледате, секоја чест :D

Супер е клипот, баш каков што би посакувал секој фан пред почеток на нова сезона. Сега ќе чекаме да излезат екстра материјалите заедно со блу реј верзијата од 3та сезона и ке одбројуваме заедно до почетокот на 4та.

Да ја продолжиме играта од клипот, кој е вашиот омилен badass цитат ?

За мене тоа е репликата од Серси : Power is Power

"Chaos isn't a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse, they cling to the realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is." -- Petyr Baelish

:)
--- надополнето: 12 февруари 2014 во 12:16 ---
Многу сте се уфурале, па и тие што ги имаа читано книгите, да не ја знаеа во целост ред вединг како ќе биде? :ROFLMAO:

Последно уредено од модератор:
"The night is dark and full of terrors." - Melisandre

И сеа новата од неа што ја видов во трејлерот за 4та сезона.

"There is only one hell, the one we live in now." - Melisandre

They are always together :pos:

1654378_10151953027966769_396216727_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom