Бијатлон, Сочи 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе има ли историја денеска ?
“Дојдов, видов, победив, се пензионирав со 13 медали“ :D

Јас не верувам да повтори, мое мислење е дека под 10то место денес ќе заврши Бјорндален.

од 16 е денеска нели? Бројндален денеска е меѓу топ 5, конкретно тешко е да се потврди.

Да, со 4 пукања.
Да , Пурсуитот е можеби најслабата точка на Бјорндален али коа веќе дојде и видовме што направи на Спринтот не би го отпишал ни денеска, лош ден може да биде еднаш така да неможе да се очекува и денеска лоша партија на фаворитите. Ќе биде екстра интересно...

Да , Пурсуитот е можеби најслабата точка на Бјорндален али коа веќе дојде и видовме што направи на Спринтот не би го отпишал ни денеска, лош ден може да биде еднаш така да неможе да се очекува и денеска лоша партија на фаворитите. Ќе биде екстра интересно...

Напишав јас погоре што очекувам, ја нема младоста и свежината да повтори. Без разлика на дисциплината.

Ајде Бјорнии до бронза, ајде...

п.с Штета на два пати последниот метак го промаши, можеби брзањето го остави овој пат за малце без медал, инаку како и секогаш докажа дека во трчањето му нема равен...

Ме изненадува Бјорндален, очекував во пукањето дека ќе потфрли ама дека ќе ские вака..секоја чест стар волк знај да извади се од себе..
За Фуркад излишно е било што да се искоментира...
Разочарува Свендсен....
Исто ми е жал за Шемп што го промаши последниот куршум, ќе се бореше со Моравец за бронза.

првион 1, второ и трето без промашување ако запамтив а Бјорндален со 3... едно помалку да имаше овие 26 секунди ќе беа ништо... :(

Браво Сукуп,добра квота имаше.:P

Австриецот ама се испосра на крај..:unsure:

Моравец,Шуман и Арвидсон без промашување.Арвидсон без промашување 28-мо место.:cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom