Фан клуб:Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Алоо повеќето од нив ни еднаш немаат стапнато на стадион,затоа они се СИМПАТИЗЕРИ на Манчестер,Челзи и остали:)
Додека вие сте иделе со други навивачки групи(Делије,Гробари) и затоа вие сте србомани и продадени души:)
И не ме цитирај повеќе ТЕ МОЛАМ:)

После овј муабет готово убедиме, од сга ке си ги симпатишем Челси и ке си навивам за Вардар евентуално Шкендија, ке баталам тоа србоманизам и остали заебанции:))

После овј муабет готово убедиме, од сга ке си ги симпатишем Челси и ке си навивам за Вардар евентуално Шкендија, ке баталам тоа србоманизам и остали заебанции:))

ХА ХА ХА,многу си вицкаст...

Иксрен да сам позитивно ме изненадуев Мегавизура.
Још једна победа и титулааа...

Ја даваат ли некаде утакмицата? ако може некој линк фала

Изгледа прва и последна титула е Купот во оваа сезона.Па зарем и против Мега им требаше судиска помош?Зошто секогаш малите екипи кога играат против Звезда или Партизан се крадат од страна на судиите?Секоја чест за играта на екипата на Мега Визура многу потенцијал има во овој тим.

Изгледа прва и последна титула е Купот во оваа сезона.Па зарем и против Мега им требаше судиска помош?Зошто секогаш малите екипи кога играат против Звезда или Партизан се крадат од страна на судиите?Секоја чест за играта на екипата на Мега Визура многу потенцијал има во овој тим.

Ја не знам на кои детаљи мислиш, тј. кда ву помогнасва судие на Звезду? Кажуеш га овој како да е имало 10+ судиски грешке.
Од другу страну, судие помагав и на Реала, Барсу, и тој нажалост не е ни чудно, иако па ќе понову судие не гу оштетисва Мегу.

Иначе ужичко делуеше и поеше се много моќно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom