Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене ме интересира зошто Република Српска чути .... има нешто или нешто се спрема ...... само да не е како во 90-тите
Реално и попаметни сме, наместо да го мењаме Мурто со Курто, се иселуваме во држави каде може да се живее.Makedonecot e sekako popameten od site. Sedi doma kako gluvce skrien pozadi monitor i kaka na forum za teorii na zagovor, CIA, mudzahedini, koj e pojak- SAD ili Rusija i ostali detski zaboluvanja.
A na nekoj mu e ednostavno preku glava da bide i da izigrava gluvce.
Уште еден доказ дека сме сите тука со крстот на чело и затоа не ја бива државата .Епа затоа и до ова дереџе сме. Ова е профилот, драги мои.
Секогаш ќе биде така, без разлика кој е на власт.ич не сум наивен и верувам дека некој некаде ги бара своите човечки права,некој кој му е смачено да гледа како власта работи само за нивно добро,додека граѓаните ги плаќаат сметките за нив.
Секогаш ќе биде така, без разлика кој е на власт.
Босна секогаш ќе има рекордна невработеност без разлика кој им е на власт. Џабе демонстрираат. Единствено што можат да направат со ова е да се испоубијат меѓусебе. Од понеделник пак ќе почнат...
Пцуел непцуел исто ти се фаќа. Тоа е реалноста. Секаков немир прави дополнителни трошоци...значи да ќутиме и работиме за 8100(пардон 10200 за некоја година),факинг лоџик