Навивачки групи на подрачјето на бивша СФРЈ

• Креатор на темата Креатор на темата RedStarFan
  • Време на започнување Време на започнување
11.jpg

овој не играше за Вардар ?
:vozbud:

На влегување на стадион нападнати Лешинари со бакљи од спротивната трибина.

Требаше да дојде, ама во последен момент не потпиша и отиде во Работнички.

1546266_639323162771199_487887913_n.jpg
Гнасите црногорски (Варвари) со грчко знаме . Будучност-МЗТ. Да им ебам мамицата четничка

Куртони глупи,да им мамицата у пичка,педерчиња глупи,тоа педерско знаме у гз да си го стават:mad:

Се збрале све патриотишта на форумов, a коа треба нешо да се напраи порадикално сите се кај баба им на ручек, имаат пролив или глеаат Судбината на Фатмаѓул.

Затоа нека не пишуваат коментари од типот ''све да им ебеме и слично, четничка ваква таква''.
Не летајте како офци некои. Знамето е извадено чисто заради провокација, а не дека не мразат или слично. Истото го имаме како потврда од нивни членови кои самите кажуваат дека немаат ништо со нас, туку само заради провокација. Штета голема што Ф.А. не отидоа, ќе направија убав декор на утакмицата.

Прочитајте и олабавете се.

Bila je zastava(strogo zbog provokacije ne zbog neke mrznje prema vam jer nema razloga za to).brate bilo je dosta ljudi mada mi iz "prve ekipe"smo bili cio dan na ulicu od 10ujutru cekali ih i posto nisu dosli malo smo se smorili ali bilo je ok.bili smo se zesce istripovali da ce doc spremili smo se bili dobro:)
Brate bez nekog preuvelicavanja spremili smo se bili dobro ali znali su oni da pg nije ljubljana i kg da tek tako dodju.

Прочитав некој муабети како Јаничари го избркале Кими на шамари...нешто демек ги искоцкал парите..... незнам колку се точни овие муабети , има некој поупатен ме интересира???

Прочитав некој муабети како Јаничари го избркале Кими на шамари...нешто демек ги искоцкал парите..... незнам колку се точни овие муабети , има некој поупатен ме интересира???

Го избркале Чеги и овие Јањичари бидејќи овој се согласил на условите на Забрањени колку што знам а колку е точно е знак прашалник.RedStarFan сигурно знае повеќе на оваа тема.

Зборев пред некој ден со еден лик од Забрањени, вика гз преку глава е ни они не знаат што праат. Демек, Кими веќе не бил тоа што бил на Југ, Алкатрази исто, коишто иначе се менаџери на пола играчи на Партизан, парите кои ги праеле и од тоа и од бело ги пројебал итн. Јаничари као превземаат контрола и ги бркале полека полека Алкатрази од Југ.

Јас вака знам :)

Значи и тие Јаничари некоја луда екипа се а ??? Не вервам дека секој можи да ги избрка Алкатраз... Хаос е значи кај нив се за пари :)

У тие Јаничари има многу бивши членови на Делије, Таурунум, Плава Унија кои се преминати ради пари. Затоа и се викаат Јаничари, и сеа ги разбирам за пари дошле, а пари не гледаат :D Епа не иде така

Јаничари се од Делије Турнум и Плава Унија дел од помладокот на Алкатраз кои сега се дојдени и заедно со Чеги 40 + се пресметуват против сите што не со нив Shadows се неутрални и не се мешат а Headhanters ги расформираа Делије така да сега оваа е финална битка за кој да владее со Југот.Има и гласини дека Алкатраз со дел од екипата на другите подгрупи шо е со нив ќе се на Запад.

Добро за Хедхантерс не дека се они стварно расформирани, на Југ си се пак. Па они успеаа на самото дерби кога им беше земено барјакот и трансот да се појават со други знамиња :D

Јужни Фронт исто така како и секогаш се неутрални.

добро како е можно некој од други групи да ти дојди на трибина и да ти кажва шо прајш?? стварно хаос е таму само за пари гледат .. тие 40+ и младите алкатраз се против овие кими?? или неубо сватив??

добро како е можно некој од други групи да ти дојди на трибина и да ти кажва шо прајш?? стварно хаос е таму само за пари гледат .. тие 40+ и младите алкатраз се против овие кими?? или неубо сватив??

секаде е во поголемиве групи така слично е и кај Делије и oстанати, борба за превласт и повеќе пари :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom