И еве го моментнот - размазени принцезички
Ко по обичај, без никаква основна информација за животот или способностите на жената на која и се обраќаш, али тука е. Прва утеха.
Има исклучоци и секоја чест, можеби она е/сте еден од нив, само што фактот е дека 80-90 % од момичките ни наши бар во мк се такви... неможеш да ми кажеш дека не е така. А за тие што не се такви капа им симнувам!
Прееска реков... се што е умерено е добро, но кога веќе се оди во крајности ( и со феминизмот и со патријахалноста не чини)
Презимето пак ќе кажам е банална работа. Жена ми се го задржа нејзиното... и мене не ми е никаков проблем тоа... Проблемот е што се оди од крајност во крајност. Тоа е лошото.
--- надополнето: 6 февруари 2014 во 00:07 ---
Ќе ти дадам еден совет, кога дебатираш со некој на форум, гледај да го запознаеш соговорникот, прочепкај му по мислењата, разгледај му ги ставовите, па потоа донесувај заклучоци.
Не сакав да те навредам и извини ако се почувствува навредена.А да истражувам по мислења не планирам и мука ми е
. Еве и вака се запознаваме
Кажувам за целосната слика кај нас. И башка нов сум на форумов ми треба тренинг да дебатирам со пишување
Друго е тет атет а друго ми е вака. Сакам се да напишам ама у 2 реченици и некако не иде