Производи кои ги сакавте, а веќе ги нема никаде за да ги купите

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Нестле во Тинекс (порано и во Тедико), ама само поголеми пакувања 150-200 грама.Шарпланински во поголемите маркети носат редовно ... исто и Стоби Флипс плави/зелени ама вистина поретко (Охрид - Дон Маркет, Тамаро) :confused:

Ги барав Сириус со ментол од Витаминка ама не ги произведувале веќе :cautious: Беа оригинални, сега Соко Штарк им ги презедоа тие малку купувачи

И Ала Флипс од Агроплод
Прегледај го приврзокот 83792

Не не, не ме сваќаш за кој јогурт зборам. Го имаше пред 5-6 години во картонска амбалажа. И уште еден имаше во пластична ќеса. Ги снема од дамна тие. Неможам слика да ти најдам...:(
--- надополнето: 5 февруари 2014 во 18:48 ---
А ме интересира, Хуба Буба мастиките ги има уште? Не сум заприметил...

A

Avenger99

Гостин
Да не се со поминат рок тие во Тедико. Веќе 2 години ги немам видено по другите маркети. А нестле нели рекламираа едно ново а сега пак го нема.
Незнам,земам јас понекогаш од Тедико од нив,не сум заприметил рокот :D

Член од
31 август 2013
Мислења
149
Поени од реакции
338
Еј, летово (или тоа претходно :confused:) најдов ваков :), пак прават. Јас ептен се израдував, син ми бледо ме гледаше, не му беше јасно што е толку посебно. Важно јас си купував.

A

Avenger99

Гостин
За што поточно збориш?
--- надополнето: 5 февруари 2014 во 18:24 ---

Скапи беа, изгледа затоа ги тргнаа.
Не беа многу скапи,мислам дека беа тука негде со милката,за мене правеа многу поубави чоколади од Милка.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Оние колачињана чоколадни - Паста.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Не беа многу скапи,мислам дека беа тука негде со милката,за мене правеа многу поубави чоколади од Милка.

Поскапи беа мислам дека од Милка. Иначе за поубава чоколада, се знае дека е Нестле. И попродавана е, во светски рамки.
--- надополнето: 5 февруари 2014 во 19:08 ---
Еј, летово (или тоа претходно :confused:) најдов ваков :), пак прават. Јас ептен се израдував, син ми бледо ме гледаше, не му беше јасно што е толку посебно. Важно јас си купував.

Има уште од овие топките сладолед.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Имаше едни благи, порано на школо ги купувавме. Округли беа, црно жолти. ТУТКУ се викаа. 10-15 денари им беше цената. Ги нема нигде сега. До пред некоја година ги гледав во продавниците. Сега нигде не можам да ги видам.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.583
Поени од реакции
35.384
Може поише као ритуал ми фали, иначе вкусот мислам ѓубре дека е...
Не заебавај, млечен сладолед со вкус на Валила. Таман си беше, не како Капри ама ОК. Основен бејзик сладолед. Минимални состојки, минимални конзерванси.

Kajgana Shop

На врв Bottom