Среќни Коцки (рандом легенди)

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Јас не гледам ова ич, ама еден другар од зафрканција почна да го гледа и секој ден ми кажува што се случува и какви се пациенти се јавиле. :pos::icon_mrgr:
cezt.png

Јас не гледам ова ич, ама еден другар од зафрканција почна да го гледа и секој ден ми кажува што се случува и какви се пациенти се јавиле. :pos::icon_mrgr:
cezt.png
Позната личност ______ Поло?
- Ватерполо.

Аиии :pos::pos::pos::pos::pos:
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Абе Боб куќо стара, па да му е*а стопанката не мораше сите видеа да цитираш од памет ме извади. :D
Од телефон сум... споро ќе оди ако го цитирав само првото:)

Зима е, но и покрај тоа имам помалку слоеви облека на мене, отколку Вучиќ ментални заболувања.

неможам хахаххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххахахахахахаххахахахахаахахаха, како будала се смеам

Врв беше еден пред месец дена, како го погодив и јас баш него да го слушнам Бог знае.

Драган му вика : Ако го погодиш прашањето, добиваш викенд за 2ца во хотел Сириус.
И овој од позадина се испушта : Оооооооооојјјтт !!

Сме прснале се татко ми :pos::pos:

Гарант „другар ти“ од зафрканција и се има јавено на ова :icon_lol:

Гарант „другар ти“ од зафрканција и се има јавено на ова :icon_lol:

Ако те лажам имам фајде од тоа? Ќе се правам курнас на форум после? Како шо пишав, така е. :)
Screenshot_1.jpg

Тие што ме имаат на FB од форумов може да потврдат дека е мојата слика долната. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom