Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Го научиле Хазард да пцуе на шпански?

Кога Перо ги научи Америве на македонски да пцујат зошто да не и Дејв да не го научи да пцуе на Шпански :D

Не ни чув што извикува али знам дека Хазард ни е меѓу пооткачените во тимот па претпоставив дека е тој :D

Ко да е многу тешко. :D пута мадре, ово оно и дете знае да каже...т.е. порано беше тоа со шпанските...сеа можда на турски знаат децава....упс и тоа не може. Индиски једино.

Татко му на Тибо дал изјава дека Тибо следна сезона ќе игра за Челзи. Колку е точно ова, и што значи, ќе видиме следна сезона, сега за сега е единствена информација која ја имаме кога се зима Тибо во обзир. Се надевам дека ќе бидне стандарден и ќе го седна на клупа Чех, Тибо е нашата иднина.
http://weaintgotnohistory.sbnation....at-atletico-real-madrid-barcelona-next-season

article-0-1A482CCF000005DC-593_306x423.jpg

Вечер ќе видиме до кај сме, дали имаме напредок во играта и одбраната.
Ако успееме да го неутрализираме нападот на Сити, имаме шанса сезонава за некој посериозен успех.

Но, сепак мислам дека никој од двата тима нема да појде со 100% сила за да победи, ќе биде тврд натпревар и ќе се чека на грешка.
Мој тип е 0-1 г.

Кај се погоди баш за оваа да сум 2-ра смена на работа.
Ќе мора во второ да ги отвараме. :)

Претпоставка :

............................................Семкар..............................................
..................Хазард..............Оскар................Рамиерс.................
...............................Френки..............Луиз......................................
...........Аспи................Тери......................Кехил...........Бане.........
...............................................Чех..................................................

^^^ :pos::pos::pos:Гоки ме изнасмеа убаво.

Blue day! Ќе видиме дали темно или светло плав. :D

@dragonsky ова кога го прашале дали ќе го става Касиљас во прв тим. ;)

Така бем му стопанката, сменете малку музика.... ептен на шабанарија ја затеравте :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom