A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Епа сега имасх пакет од 800ден со 400гб....+ 6мб линија
Да, знам, ти благодарам сепак, но проблемот е што сакам да плаќам 500-600 денари за интернет, не повеќе. Затоа прашав да не покачиле интернет на овие 40 гига.

Член од
16 септември 2013
Мислења
687
Поени од реакции
514
Просто сум изненаден од професионланоста на екипата.
Имам пријавено проблем од втори овој месец, уште ги нема :)

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.595
Поени од реакции
953
Да, знам, ти благодарам сепак, но проблемот е што сакам да плаќам 500-600 денари за интернет, не повеќе. Затоа прашав да не покачиле интернет на овие 40 гига.
па сите поранешни пакети се претопија во овој од 800 ден со 400гб и 6мб....

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.595
Поени од реакции
953
Убедливо најспорт во југоисточна европа :D
Споро ама барем стабилни се (барем кај мене и во Струга) и штоа аир да се побрзи а да не ти ја даваат брзината што ти следува како што се случува кај тхоме некогаш?

D

Deleted member 53418

Гостин
Споро ама барем стабилни се (барем кај мене и во Струга) и штоа аир да се побрзи а да не ти ја даваат брзината што ти следува како што се случува кај тхоме некогаш?
Моментално глеам телекабел другари по 1.7 им симнува мене 500-550 мах ми се плаче хд филм да стаам да се симиња 2 дена

G

garthok

Гостин
Моментално глеам телекабел другари по 1.7 им симнува мене 500-550 мах ми се плаче хд филм да стаам да се симиња 2 дена
Не ми е тоа толку битно (ќе причекам) ме фрустрира што неможам да гледам кошарка на сопкест (ептен треба да се погоди). Ко 2005 да сме, ебате.

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Мислиш ќе може? Со оглед на тоа што скоро го продужив на уште 24 месеци.
Па прашај на 181, мислам дека нема да може, ама од кај знаеш, не губиш ништо, јас мигрирав во јануари и топ си е интернетот, плус е неограничен (нема 400гб) и домашниот ти е неограничен кон мобилен и фиксен на оне.

Член од
16 декември 2012
Мислења
98
Поени од реакции
12
Lugje shto e pricinata go obnoviv dogovorot so ovoj promo i sve si e ok ushte brzinata...rekoa do 10 mb ke bide koa mi se javuvaat deka mojata linija ne podrzava tolku i mi ja ostavija na 6 mb...bez dodaten opis zashto ne podrzuva koga ev u komshiluk site imaat pogolema brzina...ima li nekoj so ja znae tajnata na zicen kabel...ili jas ne sum tolku upaten..dali e do kabelot od bandera do kaj mene ili u samata centrala

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.106
Поени од реакции
1.386
Lugje shto e pricinata go obnoviv dogovorot so ovoj promo i sve si e ok ushte brzinata...rekoa do 10 mb ke bide koa mi se javuvaat deka mojata linija ne podrzava tolku i mi ja ostavija na 6 mb...bez dodaten opis zashto ne podrzuva koga ev u komshiluk site imaat pogolema brzina...ima li nekoj so ja znae tajnata na zicen kabel...ili jas ne sum tolku upaten..dali e do kabelot od bandera do kaj mene ili u samata centrala

Поднеси приговор во АЕК затоа што не ти дале тоа што треба.
http://komuniciraj.mk/index.php?option=com_contentbuilder&view=list&Itemid=172

Kajgana Shop

На врв Bottom