Фан клуб - РК Вардар

Дибиров :cuc::cuc:
Голем дел од бековите у свет можат да му позавидат на пасовите што ги даде кон Чипурин у второ полувреме. Нешто неверојатно, каков осет. :cuc:
Кале одлично исполнето, Комити солидна бројка супер навивање. Супер утакмица, доста борбена, на моменти заборавав дека е пријателска :pos:
Од утре картите за со Динамо Минск се пуштаат у продажба линк.

ЕДИТ : По сугестија на Коњаникот Сабја, картите за Комити не се пуштаат од утре, т.е веќе денес :icon_mrgr:

Вардар - Тартан одложена поради врнежите на снег во Србија. Презакажана за на 19ти февруари.

Карачиќ делумно кинење на мускулни влакна на стомакот али за утакмицата со Минск би требало да е ок.

Има ли некој купено карти онлајн од ова mktickets?

Глупо ми е што потврдата за купените билети треба да ја испринтам и потоа да ја покажам на билетара за да си ги подигнам картите 2 часа пред натпреварот...

Мора стриктно вака или може само испринтаното да го покажам пред влез неколку мин. пред натпреварот и да ме пуштат?

Глупо ми е што потврдата за купените билети треба да ја испринтам и потоа да ја покажам на билетара за да си ги подигнам картите 2 часа пред натпреварот...

Мора стриктно вака или може само испринтаното да го покажам пред влез неколку мин. пред натпреварот и да ме пуштат?
Mora karti... E sega dali mora 2 saati pred natprevarot da gi podignesh ne znam... Idi kupi si od One i svirkaj si...

Иди на билетара пред утакмица, ќе ти ги заменат ваучерите со карти.

Mora karti... E sega dali mora 2 saati pred natprevarot da gi podignesh ne znam... Idi kupi si od One i svirkaj si...

Се надевам ќе има океј места во понеделник, сакав што побрзо да земам за да не се распродадат.

Иди на билетара пред утакмица, ќе ти ги заменат ваучерите со карти.

Финтата ми беше кога купував карти за на Камп Ноу исто на овој начин, доволно беше пред влез да ја покажам потврдата дека сум ги купил картите и толку. Не мораше да подигам карти од билетара иако и тоа ти го даваат како опција. Мислев дали и кај нас важи истото.

Овие од mktickets викаат дека 2 часа пред натпреварот се подигаат картите, па ќе дремам 2 часа додека да почне...

Ќе поминам во понеделник низ ГТЦ и ќе си земам од југотон, office plus, или one.

Финтата ми беше кога купував карти за на Камп Ноу исто на овој начин, доволно беше пред влез да ја покажам потврдата дека сум ги купил картите и толку. Не мораше да подигам карти од билетара иако и тоа ти го даваат како опција. Мислев дали и кај нас важи истото.

Овие од mktickets викаат дека 2 часа пред натпреварот се подигаат картите, па ќе дремам 2 часа додека да почне...

Ќе поминам во понеделник низ ГТЦ и ќе си земам од југотон, office plus, или one.

Е добро де, таков принцип на работа имаат од управата на Вардар, или на Мктикетс, кој и да е одговорен за тоа. Не значи дека ако на Камп Ноу така било, секаде на друго место е исто.
Јас од Тетово сум, 3 пати онлајн земавме карти и ги мењавме на билетара без никаков проблем а сигурно не ги мењавме 2 саати пред утакмица. Дури и кога со Металург играа, наместо ваучерите за таа утакмица, по грешка сум ги испринтал тие за со ПСЖ па дечките на билетара беа љубезни, проверија со име и презиме дека иаме купено онлајн и ни дадоа карти.

Јас од Тетово сум, 3 пати онлајн земавме карти и ги мењавме на билетара без никаков проблем а сигурно не ги мењавме 2 саати пред утакмица. Дури и кога со Металург играа, наместо ваучерите за таа утакмица, по грешка сум ги испринтал тие за со ПСЖ па дечките на билетара беа љубезни, проверија со име и презиме дека иаме купено онлајн и ни дадоа карти.

Затоа и прашував дали има некој со искуство за да ми каже дали сктриктно 2 часа пред натпреварот мора да се подигнат билетите или може и подоцна (поблиску до натпреварот).

Фала на инфо.

Затоа и прашував дали има некој со искуство за да ми каже дали сктриктно 2 часа пред натпреварот мора да се подигнат билетите или може и подоцна (поблиску до натпреварот).

Фала на инфо.

До сега можело и подоцна.. на пример пола саат пред натпревар имам подигано билети.

Многу е јако дека два пати го цитирав тајм аутот на Металург во фан клубот на комшикиве и два пати ми го избришаа. Дали приметивте што се збореше?

Да го ебам јас него у гз. Ако свири за нив, сите на него. Па нека се брука.

Сељак останува сељак, па макар играл четвртфинале во Лига на шампиони.

Многу е јако дека два пати го цитирав тајм аутот на Металург во фан клубот на комшикиве и два пати ми го избришаа. Дали приметивте што се збореше?

Да го ебам јас него у гз. Ако свири за нив, сите на него. Па нека се брука.

Сељак останува сељак, па макар играл четвртфинале во Лига на шампиони.
Поштено и Вардар и Металур запнуваа како динале да играт среќа без повреди поминаа.
А за ова со тајмаутот no comment и водителот се пали како млад мајмун.

Sent from my OT-995 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom