Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Фулам дефинитивно не ви е местото во Премиер лига.
--- надополнето: 1 февруари 2014 во 17:57 ---
ДЕРБИ МАЈКАТА В ПИЧКА ДА ВИ ЈА ЕБАМ НА СИТЕ !
1:3 ИМАВТЕ ПИЧКА ВИ МАТЕР :mad::mad::mad::mad:

Сите домаќини победија во Бундес.

Ima nekoi teoretski sansi denes da tepa Stoke :eek: neznam po koj pat mi gi gresat mesto 2-ka mi ja staile 1

Фалати тетке што ја згреши :cuc: само уште две чекам за 1000еура:D

Ставив зграда и сеа Дарко Панчев живее во неа:tapp:

пријателски натпревар уште во првото можеше да биде 3-0 но Меси се себичеше........залегнаа оставија на лабаво како да заврши натпреварот а овие од валенсија си се шетаа каде сакаа :tapp: ај удри му есап

Што убаво ги избегнав бомбите денес. Само криво ми е што не ја стаив и Барса 2ка, и се пулев у кладилница, гледам 15 коефициент за Валенсија и некако не ми се даде да ја уплатам. Барем на 100ка требаше одиграј ја. Добро е и вака, тргна месецов.

a.jpg

За утре, атлетико ,реал и јувентус да тепаат, на поголема уплата :rolleyes:

Тука ги напишав

Бенатки - 2 @ 2.90
Будејовице - 2 @ 6.00

па ги избришав за едно 30 минути ПАК серверска грешка :facepalm:

Бенатки 4-0 победи а Будејовице 1-2 е 2/3

Ако ме послушал некој нека му е честита...ја ги имав на едно ливче ама ме отепа Јунајтед 2 и Т2, само таа фудбал :facepalm:

Stoke - Man Utd 2 @ 1.57 2:1
West Ham - Swansea 1 @ 2.80 2:0
Schalke 04 - Wolfsburg 1 @ 2.05 2:1
Augsburg - Werder Bremen X @ 4.00 3:1
Milton Keynes Dons - Tranmere 2 @ 6.00 0:1

216 коефициент

Интересно ливче ама ништо не испадна, Вердер безвеза црвен во 48 а Манчестер не вреди да се коментираат..

За вечер
Malaga - Sevilla 2 @ 2.55
Bastia - Guingamp X @ 3.20

До лани ко ке видеше на Јунајтед 1,60 беше поклон а сега е мизерија од коефициент
кога ги гледав со Сандерленд во купот незнаев кој е аутсајдерот манчестер или Сандерленд
Вие шо имате онлајан акаунт ако имат на Будучност добра квота пробајте ја 2к аиграат многу подобро од Гер

Бенатки 1 @ 2.90
Будејовице 2 @ 6.00
Скелефтеа 2 @ 2.00
Пеликанс 2 @ 2.90
Јунајтед 2 и Т2 2+ @ 1.83
Њукасл 1 @ 1.95

Будејовице воде 1-2 3/3 9 минута...сеа чекам да израмнат Јихлава да не ми биде криво...

На поправен еве шо напишав

axxrn5.png

Едмонтон и Монтреал сеа почнаа...Монтреал подобри се од Тампа плус на Тампа голманот Бишоп вчера му а повредиа главата уште на почетокот у 4 минута 1/3 и испадна па не е најдобар сеа...
Едмонтон 3 победи по ред, влезиа у форма а секогаш сум против гнасите Бостон.
Бафало не се лоши у последните неколку утакмици и секогаш му биле тежок противник на Колорадо.
ЛА се ептен слаби, Филаделфија и они заебават у последно време ама ногу подобри се од ЛА.
Торонто мислам дека че киксне и Чикаго а ставив 2, доста беа киксови а и малку навивачки а пишав.

Dajte nesto da pisam popravno, ne mnogu golem koef, ovaa sezona da me utni samo mancester ovaa e po stoti pat, ama koga sum si smotan pak niv gi igram taka mi treba.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom