Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
10300 e 6 vidi na linkot
8700 e 5-kata ista kako onaa 4500 so bg

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk
Аха,погрешно разбрав мој лапсус, си знаеш ти како сакаш сепак читав дека имаш 4-ка тогаш почекај малку бидејќи и да купиш 5 или 6 нема да осеќаш разлика само дизајнот на кокпитот и каросеријата затоа ја би земал Ауди А4 2005/7 година за тие пари ,но ти си знаеш :)

Sent from my iPad 3 using Tapatalk

Подобро е голф 5 одколку 6-ка бидејќи 6-ката кратко траеше производство и мал број единки затоа што имало некои фалинки и се жалаат купувачите затоа VW Компанија веднаш преоѓа во 7-ка со истата 6-ка со подобрена верзија и остранети фалинки не се сеќавам што беше проблемот ама одамна читав низ интернетот затоа гледај 5-ка или 7-ка или 4-ка ,а 6-ката батали.
Pričinata zaradi koja što kratko traeše 6-kata e zatoa što beše samo malku podobrena 5-ka, edno skalilo kon 7-cata koja e vsušnost potpolno nova generacija. 6-kata možeš da ja računaš vsušnost povekje kako 5.5, otkolku kako potpolno nova generacija.

Сигурно е без документи. Истиот голф од 2005 година го има за 8700 евра

http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=1036236 6-ката има супер цена ама албанец е :D

Јас продавам Голф 5, 2005 година. Го имам на Пазар3 објавено. Ако си заинтересиран контактирај ме.
--- надополнето: 27 јануари 2014 во 12:28 ---
Сигурно е без документи. Истиот голф од 2005 година го има за 8700 евра

http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=1036236 6-ката има супер цена ама албанец е :D

Јас продавам Голф 5, 2005 година. Го имам на Пазар3 објавено. Ако си заинтересиран контактирај ме.
--- надополнето: 27 јануари 2014 во 12:30 ---
Со Албанец побрзо ќе се договориш одколку со Македонец.

Абе зависи човекот каков карактер е, а не дали е Албанец, Палестинец, Нигериец...

Здраво дечки ме интересира дали се прај кровот на колата ако има дупка ? во случајот е 2 пати кровот пукнат од внатре со пиштол ? фала поздрав

Ај едно прашање дали може да се извади нова собраќајна за возилото со последниот нотарски купопродажен договор или треба сите купопродажни договори да се однесат(има напраено договор врз договор) на технички кај полицаецот за да издаде собраќајна?

Здраво дечки ме интересира дали се прај кровот на колата ако има дупка ? во случајот е 2 пати кровот пукнат од внатре со пиштол ? фала поздрав

Kaко бе го пукал????
Оди на лимар, ќе го закрпи, исфарба и немаш мака...тапацирунгот кај тапацер или од иста таква кола како упуканата...
Него на шо ум бил тој кој пукал однатре????

Kaко бе го пукал????
Оди на лимар, ќе го закрпи, исфарба и немаш мака...тапацирунгот кај тапацер или од иста таква кола како упуканата...
Него на шо ум бил тој кој пукал однатре????

hahahaha go pogodila pesnata.... bam bam 2 dupki ima ... fala na odgovorot a luf maser dali se poprava ? ili treba od druga kola ?

Forca Milan:
Не знам пријателе што ти чудно оти се продавал на Бг таблици. Па тука во Струмица, па и во останатиот дел на Источна Македонија(што не е правило веќе) се има можност пради имање на Бг документи да се вози на Бг таблици. Ете случајно го правев муабетот на таа тема денес со мој пријател кој има ауди 6 на Бг таблици и ќе го ставал на Мк, за побрзо да се продадел.Е што има тоа врска сега. Ете јас го купив(ми го донесоа) од Германија мојот голф и за да не платам давачки(пред скоро две години) си го регистрирав на Бг таблици. Пак да прашам што е чудно толку. А СЕГА КОГА ЌЕ КУПУВАМ ПАК ЌЕ ЗЕМАМ НА БГ.
Ајде еве:
Нудам:
А.
голф 5 2.0 тди Sportline, од 2004 година, 16 вентили, 140 коња, многу убава зелена боја. Поминати 210.000 (од мене околу 25.000)км.ЗНАЧИ НЕ Е ЗЕМЕНО ЗА ПРОДАЖБА кога сум го купил.Има историја возилото(сервисна книшка...) Ако ти се свиѓа 5000еур, а ако не ти се свиѓа 5500. Царина ...~1400 еур.Регистрирано до крај на мај.
Б.
Пежо 307 1,4 хди од 2004 година, ~68кс, сребрено, со 130.000 поминати на мк табли(од еуроимпекс купено). 3700 еур. Регистрирано до септември.

МОЖЕТЕ БЕЗ НАЈАВА ДА ДОЈДЕТЕ ДА ГИ ВИДИТЕ - ПРОВЕРИТЕ. Речете сакате да одгледувате печурки (оти со тоа сум) и ете гледајте.
071 239 710 Ване
www.micelium.tk
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 02:56 ---
еве случајно една слика од летото (со 17ки)

Attachments

• P020712_19.17.jpg
    P020712_19.17.jpg
    815,5 KB · Прегледи: 36
Forca Milan:
Не знам пријателе што ти чудно оти се продавал на Бг таблици. Па тука во Струмица, па и во останатиот дел на Источна Македонија(што не е правило веќе) се има можност пради имање на Бг документи да се вози на Бг таблици. Ете случајно го правев муабетот на таа тема денес со мој пријател кој има ауди 6 на Бг таблици и ќе го ставал на Мк, за побрзо да се продадел.Е што има тоа врска сега. Ете јас го купив(ми го донесоа) од Германија мојот голф и за да не платам давачки(пред скоро две години) си го регистрирав на Бг таблици. Пак да прашам што е чудно толку. А СЕГА КОГА ЌЕ КУПУВАМ ПАК ЌЕ ЗЕМАМ НА БГ.
Ајде еве:
Нудам:
А.
голф 5 2.0 тди Sportline, од 2004 година, 16 вентили, 140 коња, многу убава зелена боја. Поминати 210.000 (од мене околу 25.000)км.ЗНАЧИ НЕ Е ЗЕМЕНО ЗА ПРОДАЖБА кога сум го купил.Има историја возилото(сервисна книшка...) Ако ти се свиѓа 5000еур, а ако не ти се свиѓа 5500. Царина ...~1400 еур.Регистрирано до крај на мај.
Б.
Пежо 307 1,4 хди од 2004 година, ~68кс, сребрено, со 130.000 поминати на мк табли(од еуроимпекс купено). 3700 еур. Регистрирано до септември.

МОЖЕТЕ БЕЗ НАЈАВА ДА ДОЈДЕТЕ ДА ГИ ВИДИТЕ - ПРОВЕРИТЕ. Речете сакате да одгледувате печурки (оти со тоа сум) и ете гледајте.
071 239 710 Ване
www.micelium.tk
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 02:56 ---
еве случајно една слика од летото (со 17ки)

Не ми е чудно тоа за бг регистрацијата туку цената. За 3500-4000 евра има голф 4 од 2000 год без таблици, а за 4500 голф 5 од 2005. Ова не ти е чудно?

Сепак се мислам помеѓу Голф 5 GTI 1.9 2008 или Голф 5 2.0 2008 ама втората е од прв газда купена од порше. И двете се 9500 евра.

Искрено ништо чудно во овие времиња, нели(генерално зборено), а помеѓу двете погоре што ги имаш наведено.... појма немам.Не се разбирам.
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 18:53 ---
Искрено ништо чудно во овие времиња, нели(генерално зборено), а помеѓу двете погоре што ги имаш наведено.... појма немам.Не се разбирам.

Ај едно прашање дали може да се извади нова собраќајна за возилото со последниот нотарски купопродажен договор или треба сите купопродажни договори да се однесат(има напраено договор врз договор) на технички кај полицаецот за да издаде собраќајна?

Што мислите за Mercedes A140 1999 година?

Ако е дизел и под 2800 евра можеш да земеш се е над не земај,но јас не би земал ете мој комшија го продава истиот таков иако е сочуван и дизел е ,и пак никој не се јавува купувачот па види сега .Инаку старо е веќе и не се исплати за одржување кое е скапо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom