Пубертет

Jас сум уште у пубертет не мислам на секс и такви работи телото ми се менува како на секој пубертетлија задоволна сум со изгледо....

мислам дека ми заврши...имам многу подруги размислувања, имам оформено тело зрела сум

Pa da vi ka\am jas sum vlezena vo pubertet hormonite mi udrija vo glava i me nervira pubertetov.Porano koga bev pomala mnogu sakav da dojde a sega koga dojde sakam da si otide :D :)

глупост..само нервози и остали заебанции :lud::zid:

физички ме фати од кај 7,8 одд додека мисловниот процес почна да се менува некаде околу 16,17 години, од тогаш е се подобро и подобро, повеќе разбирање за нештата , подобар карактер но и поголема шанса за разочарување/ задоволство.
чешит период во кој се прават најважните одлуки за образование а ретко кој знае што сака да биде кога ќе "порасне " .

незнам кај мене дали е скроз завршен пубертетов,али конечно пројдоја тие работи Бубуљици ,ги имаф на лице и на грбот и што не сум користел од препарати за да пројдат и еве ги поминаја но ги има по некој никнуваат како печурки:pos2:

а и брада ми порасна и ме мрзи да ја бричим :nesvest:

Одамна беше тоа:pos2:, на детаљи не можам ни да се сетам, море колку сум остарел. :icon_frow

Jас сум уште у пубертет не мислам на секс и такви работи телото ми се менува како на секој пубертетлија задоволна сум со изгледо....

јас и пред и за време и после пубертет мислев на секс :) не е то некој показател :).
инаку сеа можно е климакс да ме фаќа :vozbud:

Мене ме фати на некои 12-13 години..забележав промени,почнав да правам работи што порано ни на крај на памет не ми биле и станав да речеме неподнослива..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom