Пубертет

Многу ми е убаво во пубертет :) Само ме нервира што брадата се поскоро и се во поголема количина ми расте. МРзе ме да се бричам сега , а тек па ког а ќе морам секој ден :(

pubertetot e tezok period samo treba po lezerno da go svakame a ne kako period na smrtta zatoa sto ednas sme 14 ili 15 god itn

Ма мене пубертетот баш и не ми многу влијае сум си скоро иста.Иако сум само малку понервозна ама знам за срека да исконтролирам тоа така да моите дома дури не ни чуствуваат дека сум во пубертет :):).И што е најважно ми изостана љубопитството она се да видам да пробам.Можеби допрва ке ме фатат и тие бубачки никогаш не се знае:toe:

Сега сум во некоја адолесценција....:vozbud:

Пубертет е за мене најдобриот дел од животот.

Мене пубертетот ме фати некаде накај 11-12 години, но од тогаш, па до сега(имам 14 години) немам приметено кај мене некои промени, психички се разбира(како честа нервоза, кавги со домашните...).
Можам да кажам дека сум доста повлечена, и мирно го поминувам овој период, за разлика од моите другарки...:pipi:

Мене пубертетот ме фати некаде накај 11-12 години, но од тогаш, па до сега(имам 14 години) немам приметено кај мене некои промени, психички се разбира(како честа нервоза, кавги со домашните...).
Можам да кажам дека сум доста повлечена, и мирно го поминувам овој период, за разлика од моите другарки...:pipi:

14 години? Имаш време дане викаш до година кај ме најде :pos2::nesum:

Почекај до 16, па после ќе праиме муабет ...:helou:
Ништо пак на истото сум јас барем.:toe:
Секои различни карактери, различни луѓе, различно реагираат.
Промените(освен физичките) ми се тоа што премногу сум нервозна и емотивна..

Ма мене пубертетот баш и не ми многу влијае сум си скоро иста.Иако сум само малку понервозна ама знам за срека да исконтролирам тоа така да моите дома дури не ни чуствуваат дека сум во пубертет :):).И што е најважно ми изостана љубопитството она се да видам да пробам.Можеби допрва ке ме фатат и тие бубачки никогаш не се знае:toe:
И јас знам и тоа многу да се изнервирам на моменти, а домашниве го приметуваат тоа на велико оти секој втор ден се карам со нив. После досадно ми станува да се бричам секој 3-4 ден. За џабе си ги трошам 15 минути од животот:jaj:. Ама како и да е нервозата најмногу претставува проблем, оти кога не ми е денот, доволно ми е дома едно жарче па да се испокарам со моиве.

Ништо пак на истото сум јас барем.:toe:
Секои различни карактери, различни луѓе, различно реагираат.
Промените(освен физичките) ми се тоа што премногу сум нервозна и емотивна..
Не ти смета тебе тоа :) ?:smir:

И јас знам и тоа многу да се изнервирам на моменти, а домашниве го приметуваат тоа на велико оти секој втор ден се карам со нив. После досадно ми станува да се бричам секој 3-4 ден. За џабе си ги трошам 15 минути од животот:jaj:. Ама како и да е нервозата најмногу претставува проблем, оти кога не ми е денот, доволно ми е дома едно жарче па да се испокарам со моиве.

И мене ми се десило да се изнервирам повеќепати ама се контролирам :D јес да пулсов постојано ми е 130 :vozbud:

многу битна етапа од сечиј живот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom