Сонови, толкување на сонови

P

parvati

Гостин
Што значи да ви се обеси многу драга личност на сон?
Зависи брат,ако ти се обеси за врат,значи ке играте пијани сентиш у пригушену просторију,ке те моли ке ти плаче да се фатите ама тебе ти е мноо драга како мене драга Кајгана и ке ти се неќка ама ке попуштиш зшто она има добро гзе, а добро гзе иде сс сентиш поготово ако имаш дугачки руке и гу поткопаш од корења
А ако ти се обеси за гранку тој значи ке имаш банане на дофат кои су на куп и отежнале надоле, гравитација ги влече накуде тебе и нема да ти треба слуба или да се качуеш на дрва за да набереш сфежи банане
Поздраф Нездраф:ROFLMAO:

Z

Zoza

Гостин
Sto znaci da sonuvas voda so beli mecki a da te turkat da padnes za meckive da te izedat,a pri toa nenormalno vrnelo.....

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Зависи брат,ако ти се обеси за врат,значи ке играте пијани сентиш у пригушену просторију,ке те моли ке ти плаче да се фатите ама тебе ти е мноо драга како мене драга Кајгана и ке ти се неќка ама ке попуштиш зшто она има добро гзе, а добро гзе иде сс сентиш поготово ако имаш дугачки руке и гу поткопаш од корења
А ако ти се обеси за гранку тој значи ке имаш банане на дофат кои су на куп и отежнале надоле, гравитација ги влече накуде тебе и нема да ти треба слуба или да се качуеш на дрва за да набереш сфежи банане
Поздраф Нездраф:ROFLMAO:
Братче прво не ја сонував девојката туку крвно сродство, второ ко ќе пафнеш од трефката сеир на друго место ОК!

Член од
8 јули 2009
Мислења
68
Поени од реакции
0
Дефинитивно имам чудни сонови:) во два дена сонувам сличен сон ,како со си спијам сонувм дека се будам и домене како некоја сила има и ме трга за рака, препласена барам помос ја убедвам мајка ми дека имам несо во собата како со одиме пак во собава одма ме факат зарака несо и ме трга и му викам добро сосакас одмене? две девојцина се појавиа ми викаат нисо треба да ивчистис во собава . др вецер спијам и сонувам се будам сакам да си ги испрузам нозеве и немозам од страна на нозеве имат несо и ме турка го земав телефонот и светам изгедасе како дух и неданас се направи маш на некои си 30 години и ми предупреди ... метатрон или квиксилвер ве молам за мислене .

Член од
25 јануари 2014
Мислења
40
Поени од реакции
12
A sto znaci svadba? i vo fustan bel bev i gsoti precekav i placev na svadbatta cela svadba ja sonuvav moja so deckoto so koj momentalno se gledam?

Член од
22 декември 2010
Мислења
290
Поени од реакции
204
Дефинитивно имам чудни сонови:) во два дена сонувам сличен сон ,како со си спијам сонувм дека се будам и домене како некоја сила има и ме трга за рака, препласена барам помос ја убедвам мајка ми дека имам несо во собата како со одиме пак во собава одма ме факат зарака несо и ме трга и му викам добро сосакас одмене? две девојцина се појавиа ми викаат нисо треба да ивчистис во собава . др вецер спијам и сонувам се будам сакам да си ги испрузам нозеве и немозам од страна на нозеве имат несо и ме турка го земав телефонот и светам изгедасе како дух и неданас се направи маш на некои си 30 години и ми предупреди ... метатрон или квиксилвер ве молам за мислене .
дали мајка ти ја убедуваш на сон или во реалноста? дали сето ова се случува во сон,мислам на девојчињата кои ти викаат дека треба да исчистиш? дали отсекогаш ти се случувало или само сега, и колку е стара куќата?

Член од
8 јули 2009
Мислења
68
Поени од реакции
0
дали мајка ти ја убедуваш на сон или во реалноста? дали сето ова се случува во сон,мислам на девојчињата кои ти викаат дека треба да исчистиш? дали отсекогаш ти се случувало или само сега, и колку е стара куќата? Метатрон ти благодарам со ми одговори . Значи се се случува додека спијам иакао додека спјам ми изгледа ко вистински да ми се случува и девојцината се од сонот. и поранао имав некои слицни сонови но бас ваков првпат сонувам ,кујката не е постара од 27 години .​

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Значи вака......Сонував еден многу чуден сон и гласи: На мене имам многу накит..златни прстени, златни обетки, златно ланче и три часовници на рацете ( два на лева - еден сребрен со циркони еден златен) и на десната рака исто златен саат..по некое време негде пешачам и пред мене се наоѓа некоја мала куќичка дрвена. Влегувам таму и цела преплашена незнам што се случува и зошто сум јас таму сум сакала да видам колку е саат но различно ми покажувале време..едниот од нив ме грабнал за рака ме повлекол и сакал да ме ограби..саатот на десната рака..како што сакал да го земе насилно ..го отворил каивчето и му ладнал саатот..знам дека плачев и многу бев вознемирена и сум викала: '' Немојте тој саат да ми го зимате скапоцен ми е поклон ми е,, а другите два на лева ми останале..и потоа се разбудив

Иначе ова е тоа што сонувала девојка ми..Ако може да ми го протолкувате сонов :)

Член од
30 април 2013
Мислења
674
Поени од реакции
1.293
Неколку дена по ред сонувам едно исто куче. Вакво куче во реалноста немам видено, но потсеќа на златен ретривеер или така нешто. Големо, светло кафено прекрасно куче. Првиот пат сонував како сум зборувала со некој непознат лекар и кучето било негово, но тргнало по мене. Каде и да одев тоа идеше по мене, ниту лаеше ниту трчкаше, едноставно ме следеше и ме гледаше милно. Имаше прекрасни очи. Вториот пат го сонував истово куче, но овој пат било на тетка ми. И повторно истата приказна, почна да ме следи. Третиот пат, т.е. минатава вечер, сонував некое девојче циганче, цело со рани и искината облека, како сум почнала да се грижам за неа се додека не оздравела. На крај, пак се појави истото куче, не се сеќавам на делот од каде се појави. Битно повторно почна да ме следи.
Некој да знае што значи сонов? Знам дека кучево е верност, но константно да го сонувам, три дена по ред како ме следи ме збунува. Не дека верувам кој знае колку во соновиве, ама сепак ме интересира што би значело.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Што значи да сонуваш починат како седи до тебе си праите муабет, а знаеш дека е починат и не можеш да го допреш? А си седиш нормално си разговараш иако знаеш дека е починат?

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Што значи да сонуваш починат како седи до тебе си праите муабет, а знаеш дека е починат и не можеш да го допреш? А си седиш нормално си разговараш иако знаеш дека е починат?
незнам што значи ова по соновници, знам само кога и да сонувам некој кој е починат се менува нагло времето за друго нз.

Член од
22 декември 2010
Мислења
290
Поени од реакции
204
Значи вака......Сонував еден многу чуден сон и гласи: На мене имам многу накит..златни прстени, златни обетки, златно ланче и три часовници на рацете ( два на лева - еден сребрен со циркони еден златен) и на десната рака исто златен саат..по некое време негде пешачам и пред мене се наоѓа некоја мала куќичка дрвена. Влегувам таму и цела преплашена незнам што се случува и зошто сум јас таму сум сакала да видам колку е саат но различно ми покажувале време..едниот од нив ме грабнал за рака ме повлекол и сакал да ме ограби..саатот на десната рака..како што сакал да го земе насилно ..го отворил каивчето и му ладнал саатот..знам дека плачев и многу бев вознемирена и сум викала: '' Немојте тој саат да ми го зимате скапоцен ми е поклон ми е,, а другите два на лева ми останале..и потоа се разбудив

Иначе ова е тоа што сонувала девојка ми..Ако може да ми го протолкувате сонов :)
златниоѕ накит би значел заштита,златото во таква форма тоа симболизира... часовниците нека ги толкува како време, златно време кое го посветува на некого,т.е.на нешто , ке изгуби време за ништо, можеби и изгубила во нешто на што била привржана и се надевала,ама на крај испаѓа ништо од сето тоа, малата куќа претставува голема радост и очекувања после некоја напорна работа, и вложен труд, ама таму ја ограбуваат и го зимаат скапоценото време.. нека размисли во таа насока и ке најде на што се однесува

Kajgana Shop

На врв Bottom