Фан Клуб: Интер

Ди Марцио: Д Амбросио може да се смета за играч на Интер. link

Хернанес ти е универзалка, ако успеат да го задржат и Гуаро а Камбијасо да го зацементираат на клупа тогаш можеме да се надеваме дека ќе го видиме светлото на крајот од тунелот!

...., Ковачиќ, Гуарин, Хернанес, Нагатомо

Паласио, Освалдо.

Да ама ако го продадат Гуарин и дадат 2-3 млади таленти прашање е колку сме појачани. Цела младина ни отиде во косопственост за остварување трансфери.

Хернанес е добар играч а за Д'амбросио неможам да коментирам дека не сум го гледал и приметил.

Дај Боже да испадне се како што треба па да мрднеме малку од место. Јас сум оптимист, макар и бил малцинство на форумов!

Да ама ако го продадат Гуарин и дадат 2-3 млади таленти прашање е колку сме појачани. Цела младина ни отиде во косопственост за остварување трансфери.

Хернанес е добар играч а за Д'амбросио неможам да коментирам дека не сум го гледал и приметил.

Дај Боже да испадне се како што треба па да мрднеме малку од место. Јас сум оптимист, макар и бил малцинство во светот!
Fixed!

Хернанес е изгледа веќе наш,а како шлаг на тортата се очекува и Нани,мада не ми е верно ова многу многу.Дортмунд одбиен пд старт во врска со Ковачиќ,тој е недопирлив во Интер.Д'Амброзио е веќе наш.Тихомир ја наредил целата работа околу Хернанес,лајк за ова,ем претседател,ем преговарач пошо тројцата гомнари не се способни.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk now Free

Баш и ја сега сакав ова да го пишам за Икарди.. :facepalm:
Значи дека ќе земеме еден напаѓач, нема логика само со Милито и Паласио сме на клупа.
Хернанес ја одбил новата понуда од Лацио, сака во Интер.

1604654_605837539503680_2035378349_n.jpg

Ќе иде икарди во монако ама без право на откуп. На лето ќе се врати и така во интер не го ставаја доволно за да стекне искуство, ова мислиам дека ке биде добро

Тоа е тој мртов тренер што го имаме да му ебам тоа темно црвената фаца зажарена.. Идиот класичен мајку да му ебам.

Купуваш два талентирани напаѓачи, ги зацементируваш на клупа на сметка на полу-подвижниот Милито. Толку.

Го боли кур Икарди дали ќе игра во Интер или ќе иде на позајмница во Монако.Ќе ја земе таа курвата негова и ќе ја дупи на секоја јахта у Монако,и така нема да игра таму воопшто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom