Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Леле бе Швајни и Хави во овој тим колку стабилност ќе донесат аааааа. Значи голот на Тиаго 10+, ама колку шанси ни направија Гладбах и Штутгарт ич не ме бендисува.

Нека фрчат твитови,сигурно знаеш што правеа Рибери и Басти коа излагаа од игра.Барем не навиваме од вчера за Баерн,па да ни е чудно тоа.
И Робен тука може да влезе во конкуренција,но ни близу како овие двајца.

Нека има искри,барем мотивација ќе имаат повеќе.Еве Манџо со само 30 минути,искина..Вредело значи.

За да мотивацијата не изумре,бордот донесол одлука да нема бонуси до крај на сезоната,а не како лани одма им плаќаа бонуси,нормално кога требаше.

Тепавме што тепавме , ама катастрофа ни беше играта...

Да почнам од најлошиот КОПАЧОТ рафиња , чоекот беше изгубен во просторот , можеше да спречи многу контри ОН ебано трча кај што не треба.Да не заборавам дека пушташе топки у празно.Мамбата Данте премногу си ги кренал акциите.Прави многу грешки од таа слава што му влегла во главата.Геце не се ни забележуваше како шпиц.Добро само јас ли мислам дека Крос најфждобро изигра?НОН-СТОП ВИШОК ПРАВЕШЕ И ОТВАРАШЕ ПРОСТОР , ТРЧАШЕ КО ЛУД , А МАЈМУНОТ ТИАГО СО НЕГОВИТЕ ЗАДОЦНЕТИ ПАСОВИ ГИ УСРА НАПАДИТЕ.И БАШКА КОГА ГУБИ ТОПКА НЕ НИ ПРОБУВА ДА ЈА ВРАТИ.Пизаро и Манџо кога влегоа како друг Баерн да играше.Манџата како се гради , топка неможеа да му земат.Пизаро - класа играч.

Дај нека се вратат Швајни , Чело , Мартинез и Рибс , неам веке живци со овие.

Леле бе Швајни и Хави во овој тим колку стабилност ќе донесат аааааа. Значи голот на Тиаго 10+, ама колку шанси ни направија Гладбах и Штутгарт ич не ме бендисува.
Стабилност нула, да игравме со некоја појака екипа ќе ни дадеа појше гола, немаме DM, Лам незнам шо позиција игра, Алаба игра преофанзивно, Данте и Боатенг на пола терен излагаат, хаос бе хаос...Дај нека се вратат Мартинез и Швајни мора да има стабилност оти ќе има комедии со Арсенал. Од Милер скрос сум разочаран, знам ќе си ги изедам зборовите пошо ќе даде некој важен гол, ама антиталент е за овој фудбал. Крос доби жолт картот, уште малце и црвен го вади се нервира нешо пичето... Шаќири појма си нема со Алаба никаква хемија немаат, изгубени, Рафиња типичен бразилски бек, напред растура у дефанзива го вртат просечни играчи како Вернер, па и една чистка шо ја имаше на почетокот на второ на Ивишевиќ на волеј му ја даде. Пеп и Самер имаат работа растурена банда сме моментално.

Lani da igravme so vakva postava ke izgubevme definitivno...... Alkantara ke bide dostojna zamena za Schweini toa me raduva najmnogu I mi dava cuvstvo na sigurnost,a za Kroos nesakam nisto da iskomentiram I ke bidam neutralen dodeka ne se razvrze rabotata samo znam deka ne e ni na 25 % od toa sto pokaza lani .

Thiago player stats:

distance run: 11,98 km (more than any other Bayern player)
shots on goal: 4 (more than any other Bayern player)
won duels: 27 (again more than any other Bayern player)
ball contacts: 119 (again more than any other Bayern player)
passes: 85 (2nd placed to Lahm with 91)

:cuc:

Абе каков тиаго не е ни 20 % од швајни.Вие заборавате дека Баерн е типичен Швабски клуб кој ја заснова играта на дисциплина.

Пеп у гз е праен, уште е над рекордот од лани нели? Ќе носи титули, Мурињо бил среќникот myass.:pos::pos:

Кога се вадиш на крај, вади се со стил. :cool:

Кога се вадиш на крај, вади се со стил. :cool:
Така се вадиме ние, не као Јунајтед и Милан на времето во Ферџи тајм 98 минута со пенали и триста чуда, а кај нас 2 тепачки имаше, 3211 жолти картони, 5 замени и 3 минути продолжение. :pos::pos:

SeriousFreeEmperorpenguin.gif

Ајт у курац.

Сега читав на билд, Крос дефинитивно во Манчестер.Балак го преболев ама снајперов тешко.
Тотално сум разочаран од цела управа и Гвардиола ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom