Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стабилност нула, да игравме со некоја појака екипа ќе ни дадеа појше гола, немаме DM, Лам незнам шо позиција игра, Алаба игра преофанзивно, Данте и Боатенг на пола терен излагаат, хаос бе хаос...Дај нека се вратат Мартинез и Швајни мора да има стабилност оти ќе има комедии со Арсенал. Од Милер скрос сум разочаран, знам ќе си ги изедам зборовите пошо ќе даде некој важен гол, ама антиталент е за овој фудбал. Крос доби жолт картот, уште малце и црвен го вади се нервира нешо пичето... Шаќири појма си нема со Алаба никаква хемија немаат, изгубени, Рафиња типичен бразилски бек, напред растура у дефанзива го вртат просечни играчи како Вернер, па и една чистка шо ја имаше на почетокот на второ на Ивишевиќ на волеј му ја даде. Пеп и Самер имаат работа растурена банда сме моментално.Леле бе Швајни и Хави во овој тим колку стабилност ќе донесат аааааа. Значи голот на Тиаго 10+, ама колку шанси ни направија Гладбах и Штутгарт ич не ме бендисува.
Така се вадиме ние, не као Јунајтед и Милан на времето во Ферџи тајм 98 минута со пенали и триста чуда, а кај нас 2 тепачки имаше, 3211 жолти картони, 5 замени и 3 минути продолжение.Кога се вадиш на крај, вади се со стил.![]()
Ајт у курац.
Сега читав на билд, Крос дефинитивно во Манчестер.Балак го преболев ама снајперов тешко.
Тотално сум разочаран од цела управа и Гвардиола ...