- Член од
- 11 февруари 2013
- Мислења
- 178
- Поени од реакции
- 141
na ovaa tame site sto imaat gorko iskustvo kako mene
denes si dojdov od Praga rabota nema so mk pasos ili ja ima na 300 km od praga
i to seto to za mizerna plata i prasanje dali i koga ke ja zemis od tamosnata ukrainsko-bugraska mafija
a pritoa rabotis 12-13 caa kako rob.ova e moe iskustvo nekoj koj ima slicno neka pise so cel da gi eliminirame site lazovi koi ni gi zemaat parite!!!
denes si dojdov od Praga rabota nema so mk pasos ili ja ima na 300 km od praga
i to seto to za mizerna plata i prasanje dali i koga ke ja zemis od tamosnata ukrainsko-bugraska mafija
a pritoa rabotis 12-13 caa kako rob.ova e moe iskustvo nekoj koj ima slicno neka pise so cel da gi eliminirame site lazovi koi ni gi zemaat parite!!!

Поздрав
A blazo celo vreme se drzese do toa kako i toj dosol da raboti a abugarinot ne mo nasol rabota,i toj se nerviral ,i ne znam so.A ironijata da bidi pogolema dodeka bev tamu sin mu objaviva oglas pak za tamu so mk pasos se javuvaat mojte i sinmu mu dava skajp od blazo mozis da zamislis koe licemerie mu se javuvam jas i mi vika bugarkata mu rekla da objavi ama sigurno zaboravil deka sin mu mi dava negov skajp za kontakt.na 26 js si dojdov a den pred toa enamu dosla praga i so sebe donela novi zrtvi kutrite ni rabota ni nisto mi kaza devojkata so bevme zaedno.A na zaminuvanje koga si gi pobarav parite od bugarinot mi rece nemal ke mi pustel po western 100 e a posle toa ako akam da mu prakam luge so ime i prezime deka se od mene i ke mi prakal po 50 e od covek mozis da zamislis na so e spremen covek da zaraboti necisti pari.Se na se odi proslavi vo grad so ti ostanaja parite i so te naucil bok da ne trgnis.