Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
37632583.jpg

:pos:

Шефот вика дека ќе ја браниме годинава титулата у ЛШ!

Ама од такт ме вади што уште не е вратен на терените.....:mad:

Kroos in Kicker: "There are no discussions planned for now. I want to fully concentrate on the second half of the season. There are worse situations in life than to possibly go into next season without a new contract. I can't rule anything out."

незнам дали сака да каже или да му даат добар договор или ќеси остане уште една година и после ќе иде безпари . Како и да е изглеа се излакомил Крос ќе видиме што како ќе биде али што повеќе се удовлегуваат преговорите толку повеќе шанса за повеќе тимови да се убацат со некои ненормални договори за Крос. Ќе видиме сеа следен потег од нашата управа

Kroos in Kicker: "There are no discussions planned for now. I want to fully concentrate on the second half of the season. There are worse situations in life than to possibly go into next season without a new contract. I can't rule anything out."

незнам дали сака да каже или да му даат добар договор или ќеси остане уште една година и после ќе иде безпари . Како и да е изглеа се излакомил Крос ќе видиме што како ќе биде али што повеќе се удовлегуваат преговорите толку повеќе шанса за повеќе тимови да се убацат со некои ненормални договори за Крос. Ќе видиме сеа следен потег од нашата управа

Ова е уствари изјава на агентот негов пренесена преку Крос...

Јасно е,сакаат поише пари,Баерн е у јака финансиска состојба и сакаат да молзат.Али и од управа не се глупи,знаат реално дека на Крос највише му се исплати да остане у Баерн затоа што најмногу му одговара тој стил,такада очекувам уште малце да се натегаат и eventually ќе дојде до договор сигурно за некој месец.

Стварно не ми е јасно, у клуб у кој се вртат милиљарди, се прават пироќанци за 2-3 милиони за еден од подобрите играчи.
Ако се работи за принципи, јасно ми е, ама ако проблемот е од финансиска природа, сметам дека е непотребно губење на играч.

Стварно не ми е јасно, у клуб у кој се вртат милиљарди, се прават пироќанци за 2-3 милиони за еден од подобрите играчи.
Ако се работи за принципи, јасно ми е, ама ако проблемот е од финансиска природа, сметам дека е непотребно губење на играч.

незнаеме уствари колку бара Крос можно е да бара некоја поголема сума кај што после тоа ќе повлече и други играчи во иднина на продолжување на договори да бараат такви суми ако бара до накај 8 мил ко што шпекулираа билд тогаш ќе му ги дадат сеа зима 5 мил али доколку бара таму 9,10 веќе у категорија со Рибери и Лам неверувам дека ќе му дадат

еве исто од кикер

Kroos turned down a much improved contract offer, he and his agent deemed the offer as not acceptable. Both sides would like to come to come to an agreement, but not at all costs, that applies to both the club and the player.

се лакоми Крос ми изглеа, ако сака да ризикува за 1,2 милиони повеќе или помалце кога под Гвардиола ќе цвета му одговара и тактика и се.

За лакоми знае шо следи, година и пол на клупа седење, ќе забораат цел свет дека постои.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom