HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.768
- Поени од реакции
- 20.491
- Локација
- Охрид, Аеродром на вода
Најубавата со ја промашил 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најубавата со ја промашил
![]()
Aбе од уста не го вадиш Џоковиќ. Толку омраза од некој немам видено.Двете сенки се Џоковиќ и Надал... Вавринка на нозе како победник. Заслужено.
По кој основ, норми или примери би било покоректно да го предаде мечот, жити мене.По коректно ќе беше да го предаде мечот а не да глуми херој да бара медицински тајмаути и да нервира играчи, публика.
Па на што личат тие идења во соблекувална ај кажи ми? Има право да пизди Вавринка.По кој основ, норми или примери би било покоректно да го предаде мечот, жити мене.
Па на што личат тие идења во соблекувална ај кажи ми? Има право да пизди Вавринка.
А бе кутриот, пред умирање беше. А кога го тепаше федерер у најбоље форма. А бе увек фановиве на Надал биле онака никакви.У право си, требаше да го спушти шорцот на задоволство на женската публика, и тука да му бапнат инјекција...
А бе кутриот, пред умирање беше. А кога го тепаше федерер у најбоље форма. А бе увек фановиве на Надал биле онака никакви.
Oh my god сега станав од спиење и што да видам. I am so happy!
По коректно ќе беше да го предаде мечот а не да глуми херој да бара медицински тајмаути и да нервира играчи, публика.
А бе кутриот, пред умирање беше. А кога го тепаше федерер у најбоље форма. А бе увек фановиве на Надал биле онака никакви.
tragichno i zalno e koga lik koj shto mrazi nekoj teniser i e poln so omraza popuva i filozofira na fanovi na istiot teniser . Poln si so omraza , predrasudi , kompleksi , frustracii , maka i strav mi e shto ziveam vo ista drzava so tebe , potencijalna opasnost si so vakov mentalen sklop , lesno zapaliva materija . Probaj obratno na omrazata i so respect , ke ti bide podobro
Болат порази. Јебига.Ај оди легни уште малце.