Australian Open 2014

Победник на Australian Open 2014?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 24 48,0%
  • Рафаел Надал

Гласови: 16 32,0%
  • Енди Мареј

Гласови: 4 8,0%
  • Роџер Федерер

Гласови: 4 8,0%
  • Х.М Дел Потро

Гласови: 1 2,0%
  • Станислав Вавринка

Гласови: 0 0,0%
  • Давид Ферер

• Жо Вилфред Цонга

Гласови: 1 2,0%
  • Томаш Бердих

• Вкупно гласачи
    50
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Отиде се издрогира гнасата и сега ќе ја врти,се да му ебам,повреден цел живот да биде,да не заигра више.

А кој се радува? Јас колку што читам тука не веруваат дека е повреден, а не се радува никој. :)

Rigel kent, pew dew sakldmadlksansad, и останати едноклеточни организми. Ова е мој последен пост на овој подфорум, едноставно нема логика повеќе да пишувам тука. Ќе видам може само после уште еден пост да пишам за крај и тоа ќе биде тоа. Поздрав

Па нормално е да почне сега да појачува, пеин килерот ќе почне колку толку да ја намалува болката.
И пак ќе речам, се што му посакувате на Надал, дупло, тродупло, четиридупло да ви се врати.
Овер анд аут и од мене

Пеин килер , одете бре таму , ова е брука невидена , актер.

Rigel kent, pew dew sakldmadlksansad, и останати едноклеточни организми. Ова е мој последен пост на овој подфорум, едноставно нема логика повеќе да пишувам тука. Ќе видам може само после уште еден пост да пишам за крај и тоа ќе биде тоа. Поздрав

Појма неам Стефан, јас не видов ни еден пост како се радува некој на повредата на Надал. Мада стварно прашање е дали е вистинска повредата, оти сите знаеме како тенисерите знаат да земат вакви медицински тајм аути. Надал имаше брејк минус во вториот сет и беше сет доле. Јас кажав дека ќе видиме во третиот сет дали е стварно повреден.

Можно е да е повреден, но и многу логично објаснување е дека може да глуми. Кажав, Вавринка имаше брејк во втор сет, (во случај да е глума) Надал одлично го обработи тоа со глумата, му пушти уште еден брејк на Вавринка, секако го прежали сетот и се повлечека на терен. Па еве го сеа има брејк предност. Мада од друга страна па и во третиот имаше 2 брејк топки Вавринка. Го удри и во главата сигурно, може овој малце се опушти па.

Ќе видиме, во секој случај никој не знае точно што му е на Надал и крај краева секогаш имало вакви коментари. :)

Не ни станав навреме пошто не очекував вакво конто, некој да ми резимира шо се дешаваше првите два сета, и зошто мислите дека глумел? И шо е финтава шо не ги прави ритуалите?

За информација, мене ми делува стварно повреден, не се радува на поени, како да чека да заврши, иако води 4-2 во третиот сет, Вавринка ужасно го изигра. Ах бе Надал, што не го остави Федерер да си изигра. :( Уште повеќе ми е криво.

Па нормално е да почне сега да појачува, пеин килерот ќе почне колку толку да ја намалува болката.
И пак ќе речам, се што му посакувате на Надал, дупло, тродупло, четиридупло да ви се врати.
Овер анд аут и од мене

Моментот кога си толку отиден со паметот и "навредите"/вистината за тенисерот за кој навиваш ги сфаќаш лично и почнуваш да навредуваш луѓе.

Одете лечете се,и да и на вас 100-пло да ви се врати се што посакувате на други.

Сериозни сте дека толкава е умешноста на Надал да глуми, да изгуби цел сет (намерно) и после да почне да игра?

Сериозни сте дека толкава е умешноста на Надал да глуми, да изгуби цел сет (намерно) и после да почне да игра?

Знаејќи колку е психички спремен Стан, оти да не..

Појма неам Стефан, јас не видов ни еден пост како се радува некој на повредата на Надал. Мада стварно прашање е дали е вистинска повредата, оти сите знаеме како тенисерите знаат да земат вакви медицински тајм аути. Надал имаше брејк минус во вториот сет и беше сет доле. Јас кажав дека ќе видиме во третиот сет дали е стварно повреден.

Можно е да е повреден, но и многу логично објаснување е дека може да глуми. Кажав, Вавринка имаше брејк во втор сет, (во случај да е глума) Надал одлично го обработи тоа со глумата, му пушти уште еден брејк на Вавринка, секако го прежали сетот и се повлечека на терен. Па еве го сеа има брејк предност. Мада од друга страна па и во третиот имаше 2 брејк топки Вавринка. Го удри и во главата сигурно, може овој малце се опушти па.

Ќе видиме, во секој случај никој не знае точно што му е на Надал и крај краева секогаш имало вакви коментари. :)

Кажи ми го гледаш ли како се движи? Ја користи исклучиво силата во рацете, а чим се развие поенот едвај се мрда. Пеин килерот малку проработи, а и ретардираниот Вавринка. Страшно е да се мисли дека глуми во едно ГС финале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom