Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Челзи да каже дека конечно ќе почнат да даваат шанса на играчи од академија е исто како Евертон да каже дека ќе донесат играч вреден 30м футни.
(y)
Па не вика дека ќе ги игра на секој натпревар, Ама Аке и уште еден ќе тренираат цело време со првиот тим и ако им се пружи шанса ќе изиграат некоја минута. И не вика дека ќе бидат директни замени за играчите кои си отидоа.
I want to bring in another two because I like to work with a squad of 22 players. These two will be Academy players, that's the way we're going to do it now in order to open the door for them.

Цццц златен драгонски имате во фан клуб и Џену ја викате да ви каже нешто што и јас ви кажав...ццц знам сега како му било на Мата.. :(
:D

Ти не беше сигурен со твојот одговор :rolleyes:

Ова јас си го сфаќам како "А бе ќе има две три деца ќе си трчкаат онака на терен колку да не се дрогираат"
--- надополнето: 25 јануари 2014 во 23:45 ---
(y)
Па не вика дека ќе ги игра на секој натпревар, Ама Аке и уште еден ќе тренираат цело време со првиот тим и ако им се пружи шанса ќе изиграат некоја минута. И не вика дека ќе бидат директни замени за играчите кои си отидоа.
I want to bring in another two because I like to work with a squad of 22 players. These two will be Academy players, that's the way we're going to do it now in order to open the door for them.

Ти не беше сигурен со твојот одговор :rolleyes:

Па не би требало да добие....освен ако Челзи не побараат и му дадат за неговиот придонес во титулата.. а не би требало тоа да го побарааат :ROFLMAO:

Знам дека јас речех да престанеме со Мата, ама мора да ја објавам оваа слика...
Откако и продадееме, сите се вака :DПрегледај го приврзокот 83096
--- надополнето: 25 јануари 2014 во 17:30 ---
Имав трошка почит кон него додека не прочитав... Оди у курац
„Задоволен сум што потпишав за најголемиот и најдобар клуб во светот“.

МАТА за MUTV.
Izgleda ne go rekol toa... jas nigde ne go procitav toa... Mata od moja strana nikogas nema da bide zadovolen i sekogas ke mu posakuvam uspeh

ibsChI8BWzMTc9.gif

Нека му е среќен роденденот на специјалниот наш и да остане уште многу години и да освои уште многу трофеи со Челзи.

Лигле е овој Мурињо, пуши го Му, па уште среќен роденден ќе му пишувам...го продаде Мата, како не ти е срам?! Што, за тебе Салах>Мата а?!?! Пу бе, што побрзо да си одиш.

хепи брдеј Му :)

Исто како ние и Хазард..или сепак не.

Да се радуваш на играч кој цела полусезона је поминал на клупа, кој што е склон на варијации, две добри утакмици, една лоша. Свесен сум за успесите кои Челзи ги постигна поради негова вина, но не сум убеден дека формата и играта на Јунајтед ќе се промени само поради него. Знаеме дека сите нешто не чинеше, и јас сум задоволен што не напушти, за екстра сума :)

Среќен роденден на најдобриот тренер на сите времиња, му посакувам многу успеси со Челзи и многу трофеи.
article-2335102-1A20B692000005DC-224_634x513.jpg

Сакам да ја искористам оваа прилика да му го честитам роденденот на човекот без кого фудбалот можеби немаше да биде ист. Човек кој што најверојатно на почетокот на кариерата многумина му велеле дека нема да успее бидејќи го нема тоа што е потребно но до сега на сите им ги затна устите. Навистина му се восхитувам на овој човек и му посакувам се најдобро во животот и во кариерата.

Среќен роденден Џовинко !

Добро...добро, знам дека очекувавте за некој друг да напишам.. ама сепак Џовинко ми е стварно симпатичен фудбалер и криво ми е што не остана во Парма ама ете повеќе успеси ќе доживува во Јуве.

Исто така мислам дека ќе биде срамота да не му честитам роденден и на другиот човек што слави роденден денеска. За разлика од малиов овој е менаџер и дефинитивно остави белег во Челзи. Дојде во 2004 и дефинитивно после неколку години останати на клупата на Челзи докажа дека знае како се освојуваат титули во Англија. Во меѓувреме можеби и си замина од Челзи ама ете и во меѓувреме кога не беше на клупата на Челзи докажа дека може да води и други клубови до успеси. Сега во 2014тата година тој е пак во Англија каде што ќе се обиде да докаже дека може да ја освои титулата во Англија. Некои го сакаат, некои го мразат но јас од се срце му посакувам успех во кариерата.

Среќен роденден Брендан Роџерс.

Да си жив Мурињо голем да растиш . Нека прснат , и нека плукаат по тебе ти само води го тимот до победи , оти само ти знаеш што и како требаш (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom