Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
835361706.gif
w24oxdn.gif

6e899.jpg

Дочекавте и вие со утакмица више да избиете на прво место после година ипол макар и на еден ден. Браво (y)

:D

Дочекавте и вие со утакмица више да избиете на прво место после година ипол макар и на еден ден. Браво (y)

:D

Мора од негде да се почне. :D Интересни утакмици ќе следуваат периодов, може и ќе им се уарни од кај знаеш.:)

Не знам точно каков е распоредот на Атлетико Мадрид периодов, али Барса а посебно Реал ќе имаат неколку тешки утакмици. Барса со Валенсија а поготово мачна утакмица очекувам со Севиља на гости, а Реал со Билбао и Атлетико Мадрид, и двете утакмици на гости.
Ако останатите утакмици периодов на Атлетико му се лесни, има големи шанси во пол позиција да биде после 26-то коло.

Не знам точно каков е распоредот на Атлетико Мадрид периодов, али Барса а посебно Реал ќе имаат неколку тешки утакмици. Барса со Валенсија а поготово мачна утакмица очекувам со Севиља на гости, а Реал со Билбао и Атлетико Мадрид, и двете утакмици на гости.
Ако останатите утакмици периодов на Атлетико му се лесни, има големи шанси во пол позиција да биде после 26-то коло.

Колку шо нема да биди Атлетико во пол позиција тоа е чудо некое.. ќе им падни газот кај да е, истите играчи играат цела сезона, за брзо ќе се 3ти, таму каде и ќе завршат.

Не можете Рибери да го извадите од уста. Ај удри си едно руче, ќе ти помине.

Играат Реал - Гранада и ти ставаш меме за Рибери. Колку IQ имаш?

Во случајов ама баш сум „странец“ на темава.. ама па тебе да те прашам, по што заклучи и што е за тебе меродавно да даваш предрасуди за нечив IQ?

Седи си мадро. Баш од твојата иритирачка реакција, мене повеќе ми доаѓа тебе истото прашање да ти го поставам. Боже мој. Знаеш зошто ја стави? Бидејќи Јас како неутралец се насмеав на сликата. Ете зошто. Мерак му е на дечкото што добро одигра неговиот омилен играч и во контекст на тоа, незначи дека ти треба да поставуваш такви прашања.

Си има тема за смешни фудбалски слики, не мора да се провоцира за тотално неповрзани работи. Tреба ли после пораз на Реал во Примера да се убацам со слика од Роналдо како плака? Или да се опнам со 5-те титули на Рибери како си трчка по теренот во оваа тема? Глуп ти е аргументот зошто сликата треба да стои тука

Знаеш зошто ја стави? Бидејќи Јас како неутралец се насмеав на сликата. Ете зошто.

Браво за тебе. Само темава не е за тролање и за сликички постирање шо немаат везе со Примера. Си имаше тема за Балон д'Oр. Нека си ги става таму видеата, сликите и нека им се диви.
Рибери ни игра во Шпанија, ни ништо. Нема потреба од провокации на сосема непотребни теми

Си има тема за смешни фудбалски слики, не мора да се провоцира за тотално неповрзани работи. Tреба ли после пораз на Реал во Примера да се убацам со слика од Роналдо како плака? Или да се опнам со 5-те титули на Рибери како си трчка по теренот во оваа тема? Глуп ти е аргументот зошто сликата треба да стои тука

Браво за тебе. Само темава не е за тролање и за сликички постирање шо немаат везе со Примера. Си имаше тема за Балон д'Oр. Нека си ги става таму видеата, сликите и нека им се диви.
Рибери ни игра во Шпанија, ни ништо. Нема потреба од провокации на сосема непотребни теми

Де бе до толку те навреди сликата од Рибери? Брат да не ти е?

Де бе до толку те навреди сликата од Рибери? Брат да не ти е?

Ништо лично, ама коа постираме ние слики сите нешо се провоцираат и летаат Пријави

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom