Каде да купам опрема за вежбање?

• Креатор на темата Креатор на темата Wazzap
  • Време на започнување Време на започнување
Ми требаат дискови 4x2.5kg и 4х5kg. Каде можам да ги купам за цена под 100че од килограм.

Некој да не има орбитрејк по дома за продавање ?

Душек за вежбање стомачни на под, освен во Џамбо знае некој каде има ?

Кај се продаваат compression t-shirts (маици со компресија ала тесни маици) у Скопјево? Од продавнициве за спортска опрема видов само во Nike во Сити Мол али многу скапа ми се виде (1700 ден.).
За ваква зборам:
mens-compression-tops-base-layers-short-sleeve-t-shirts-a-white-02.jpg

Кај се продаваат compression t-shirts (маици со компресија ала тесни маици) у Скопјево? Од продавнициве за спортска опрема видов само во Nike во Сити Мол али многу скапа ми се виде (1700 ден.).
За ваква зборам:

Брат ми земаше вакви од стружанка мислам и не беа повеќе од 500 денари по маица. Не мора да плаќаш прескапи марки како Најк и сл. овие од стружанка вршеа работа, само он купи пред 2-3 години, вајда уште носат такви.

За ваква зборам:

во право е членот над мене мислам дека овие драј фит ги има во Стружанка, а ако те носи пат накај Бугарија таму побарај има одличен избор за 15 лева!

Сакам да купам 'running tights', не знам како се преведуваат или како се викаат на македонски. Па сакам да прашам ако има некој искуство со нив, дали има нешто специфично на што треба да обрнам внимание при купување? Пр, должина, колку да бидат тесни/широки?

7zmZwD0.jpg

Вакви маички?

Битпазар друже, јас рамбовки си зедов од таму ако земеш повеќе парчиња може да се пазариш и да ги земиш поефтинко (100че од парче ми се мене земени)

Има ли некој искуство со боксерските вреќи од ранерс, добра приступачна цена имаат меѓутоа некако лесни ми изгледаа и исто така да не знае некој каде може да се најде вреќа од “body sculpture’’ ги имаше во Орка едно време со исто така приступачна цена?

Даκ κажете κаде може да се најде поефтино вρатило,читав во веρо имало ама од пρед 2год е постот. Негде од 500до 1000κа маκс за гρб,тρицепс,долни гρади..

Sent from my LG-P710 using Tapatalk

Момци каде можам да најдам resistance band во СК и по која цена ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom