ok... може имаш право дека е сакал да каже сосем спротивното на тава шо јас бех помислил ама јас одговарам врз база на тава шо читам и он мн убаво беше напишал баш как шо јас бех разбрал.
зборчето шо е подцртано може е грешка напишано ама менува значењето на цела реченица. наместо да кажува една, кажува сосем трета работа. зашо корисникот у прашање едноставно не ми има кажано дека грешка сум разбрал и нема пробано да каже как правилно би требало да стое? може оти имам право со тава шо мислам...? как и да е, јас сум спремен да се извинам ако е дојдело до некакво недоразбирање ама пред тава, црнио нека си признае на грешката и нека науче да не се брза ко треба да дава некаков одговор

и да: зашо не одговоре дека е и шо работа работе? има ли нешто лошо у тава?
драга leandra, додека одаах на работа ме виде некојпат да се курчам тука по форумо да кажувам как добро се живее со една плата од 1100е, дека возам Ferrari и некои слични да не кажам сељачки работи? мада само ке ти кажам оти со та работа шо работаах, на други места дават мн помалку плата. и са веќе ак треба да се фалам на „големо„ ке ти кажам дека имам работено како обезбедување у единствениот магазин на Amazon тука у Италија и зимаах по 1400 - 1500е. факто поради кој веќе не работам тама е безбедносната политика шо менаџерите ја имат кон тие шо се одговорни за безбедноста на магазинот. ако не успеа да разбереш доволно добро, изрази желба и ке ти објаснам подобро.
колку толку јас се имам пробиено и си имам отворено некаков пат са за са. А за тава как ми се наместени коцките, верувај дека се добро и покрај тава шо у моменто не одам на работа. ако убаво успеах поентата на твојо пост, сакаш да кажеш дека се немам снајдено? или у случај грешка да сум разбрал исправи ме.
научи поарно да пишуваш и се изразуваш па може ке продолжеме со дискусијата