Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.491
- Поени од реакции
- 58.975
Ако мислиш на постарите телевизори, што немаат скарт, алтернатива ти се пиновитеШто со пинови и зошто? Не сфаќам. :/
Ако мислиш на постарите телевизори, што немаат скарт, алтернатива ти се пиновитеШто со пинови и зошто? Не сфаќам. :/
Јас го имам овој ресивер само нема саат.го даваат ресиверов?
Jas go imam 3 max star, na LCD full hd 37 slikata e odlicna, dosega sum zadovolen.Ako nekoj od vas go koristi ovoj paket http://www.t-home.mk/mk/211/Paketi/3_Max/3_Max_Basic.html bi sakal da go cujam licno vaseto mislenje kako ste zadovolni, pogotovo od nekoj sto ima HD Led Tv, posto najveke me interesira kakov e kvalitetot na digitalnata slikata, na vakov tv.
Kvalitetot e ist na site paketi bez razlika na brzinata na netot.Mislis deka kvalitetot na slikata e isti preku site paketi, prasuvam posto imaat razlicen priotok, t.e. brzina na internetot?
Da go imam i mislam deka nema da gi ukinatFala puno, a da ne imas i Max Sport + nekoj velat deka sport klub ke go ukinele, pa me interesira dali e toa tocno?
Na 3 max basic nemozesА на овој пакет можиш да снимаш, премотуваш? Има ТВ-тека?
Штета.Padroni di Roma напиша:Na 3 max basic nemozes
Со години веќе ја нема ХРТna 3max od kanalite gledam na net ja nema hrt tie sto imaat, od damna ja nema ili vo skoro vreme ja ukinale ( ili imaat greska na net ali ne veruvam )