Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
murinjo lazi susi go pusti eden od najdobrite igraci vo celzi i toa kade vo najgolemiot rival, mozebi ne ovaa sezona no narednite?!

Другар пријателски совет: Иди во фан клуб Јунајтед линкувај некоја страна на пр: Руни, човек со лавовско срце.

Сигурно ќе те пречекаат со отворени раце, јас им пишав нешто пред некој ден а бе милина луѓе за момент заборавив дека им заминува најдобриот играч од нивната екипа :)
--- надополнето: 24 јануари 2014 во 14:20 ---
Ај некој (читај:Донев) нека биде добар да пише отприлика што се зборело на прес-конференцијава.

А инаку Мата се зезна со трансферов, до душа го оправдувам логично си постапи, ама не верувам дека во Јунајтед ќе постигне некое ниво поголемо од да речеме Озил во Арсенал. 2 месеца ќе биде добар, 2 месеца ќе стагнира. Што пак не значи дека ќе биде лош, баш напротив очекувам да биде еден од подобрите играчи во Јунајтед (пошто ептен е тешко ова :ROFLMAO: )
we are not bringin strikers!
Значи да очекуваме 60 милиони за Борини деновиве.. :D

Ете веќе кога се знае дека Мата ќе оди да пишам што мислам околу ситуацијата. Кај нас е две и пол сезони, оваа сезона многу малку играше, не беше наш клучен играч, не е исто така играч кој потекнува од нашата академија или кој играл подолги години за нас. Така да си оди за негово добро, летово е СП па со она колку што играше во Челзи нема шанса за игра во првата постава за националниот тим вака барем во Јунајтед ќе игра прва постава па има шанси да ја подигне својата игра колку толку. Најпров многу се разочарав од одлукава ама тоа е тоа, фудбалот е бизниз, јас многу го засакав Мата во текот на овие две сезони ама нема смисла со сила да се држи. Искрено помило ќе ми беше доколку се одлучеа да го продадат во друг тим надвор од Англија, останува само да му посакам да прикажува добри партии во новиот клуб ( иако никако не можам да го замислам со дрес од Манчестер Јунајтед:confused:) и секако помалку голови да постигнува против нас. Ова е последно мислење што го пишувам за Мата, мислам дека е редно некоја друга тема да дискутираме.

Ќе остане некое почитување од мене за него, сепак многу ни помогна во последниве 2 сезони, еден куп голови и асистенции, најдобар играч. Можеше да добие статус како Дрогба, но тоа е тоа.

Ама вие мислите Мата без причина не игра ? :D Ќе видите сега колку време ќе му треба за прв гол да даде :icon_mrgr::icon_mrgr:

Торес фром Ливерпул ком то Челзи ( фрст гол : Велигден )
Мата фром Челзи ком то Ман Утд ( фрст гол : Велигден ) - ај хоп со :icon_lol:

"Many clubs/managers/boards feel you don't sell to a rival club, we feel and we think different."

'We are not afraid of Mata doing well at Man United, we want him to be happy & do well at Man United. You cannot stop people from being happy."

:cuc:

Hate it or love it тоа е Мурињо.

75887_656750887717139_903820430_n.jpg

Не знам ни фејк дали е ни стара дали е али знам дека мене пресмешна ми ситуацијава :pos::pos: (за тие што не гледаат Хулк пристинал на аеродромот во Лондон, не знам за која причина)

Торес фром Ливерпул ком то Челзи ( фрст гол : Велигден )
Мата фром Челзи ком то Ман Утд ( фрст гол : Велигден ) - ај хоп со :icon_lol:
Ене го кај е Велигден бе :D

Самиот побарал да си оди, нема потреба од пцуење по клубот и Мурињо.

Мурињо имал операција бе. :D Излеа некоја мала фрактура на стапалото (барем натаму гледаше). Сепак на рамото било бе. :)
Операција на лактот (elbow). Некоја стара фрактура поради која тие денови имал болки и решил да ја оперира.

Го подржувам , го чекав 6 години го добив назад повеќе ништо не сакам и секогаш ќе го подржувам. А и знаев дека еден ден ќе се врати . Сите го баравме а ради еден потег со Мата смениве мислење за него . Со она што го кажал ако го кажал смена кај мене мислење 789023456 степени во стотинка така да можам да му кажам среќно во новиот клуб . Кога ќе дојде еден ден пак на Стемфорд Бриџ ќе биде исвркуван од сите страни на стадионот . Кога ќе се официјализира и дресот ќе му го запалат познавајќи ги фановите во Англија оти ние тука мирни сме на мравка не газеме не дрес ќе палеме сега :icon_lol:. Само успеси по натака и гол на Велигден да дади ;) , да го подржи Торес ;)

Можеби и самиот Мата увидел дека нема да можи да ги исполни барањата од Мурињо па и затоа одговорил така. Веројатно можеби смета дека би било најдобро така за сите.
Не верувам дека некој би го мразел со оглед на тоа што има придонесено ова време коешто го поминал тука.
Што е вистинската причина не можеме да знаеме со сигурност.

Нека му е со среќа и нека освојува само индивидуални награди и признанија.
Верувам дека на своето деби ќе има голем уддел (гол или асистенција) ;):D

Го подржувам , го чекав 6 години го добив назад повеќе ништо не сакам и секогаш ќе го подржувам. А и знаев дека еден ден ќе се врати . Сите го баравме а ради еден потег со Мата смениме мислење за него . Со она што го кажал ако го кажал смена кај мене мислење 789023456 степени во стотинка така да можам да му кажам среќно во новиот клуб . Кога ќе дојде еден ден пак на Стемфорд Бриџ ќе биде исвркуван од сите страни на стадионот . Кога ќе се официјализира и дресот ќе му го запалат познавајќи ги фановите во Англија оти ние тука мирни сме на мравка не газеме не дрес ќе палеме сега :icon_lol:. Само успеси по натака и гол на Велигден да дади ;) , да го подржи Торес ;)

хаха, ако имате дресови за палењe ставете понуда во фан клуб јунајтед ние ќе ви ги купиме :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom