Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ВМРО ДО КАЛИФОРНИЈА...
Ова е наша гоолема победа. Нека пукнат Јужните![]()
Че ти дадам инфо од прва рака ... дечкиве си имаат своја сопствена винарија-бизнис , кој е еден од најбрзо растечките во Северна Америка .... имаат план и за Европа,поготово Македонија .... дон вори ... мислам Воринека донесе инвестиции не само да пие таму
Че ти дадам инфо од прва рака ... дечкиве си имаат своја сопствена винарија-бизнис , кој е еден од најбрзо растечките во Северна Америка .... имаат план и за Европа,поготово Македонија .... дон вори ... мислам Вори![]()
не знам Кокта бој , ваљда .... Шинови ти се фетиш на Балканскиве жени .... Чарли по Хрватска,Денис,а овој по Македонкиве ...Јас како што видов на FB оваа македонкава го следи сопствениот маж на FB, го нема во пријатели?![]()
не знам Кокта бој , ваљда .... Шинови ти се фетиш на Балканскиве жени .... Чарли по Хрватска,Денис,а овој по Македонкиве ...![]()
И никој не знае дека Антич е втор Македонец у Атланта настапено .... Пит исто НБа легендата е полу македонец по мајка ....И Никола Тесла Македонец дедото на татко му па неговиот дедо влече корени Македонски
Шакира исто бабата на нејзината мајка Македонка
Весли Снајдер исто има Македонска крв
Роџе Федерер има Македонско знаме на врата закачено и он Македонец 1000 посто
Мајку му стра ме фаќа све Македонци дали тоа значи и дека паметниот човек хомо сапиенс е Македонец
Македонија до Брисел(Грција)
И никој не знае дека Антич е втор Македонец у Атланта настапено .... Пит исто НБа легендата е полу македонец по мајка ....
Извини ....Антиќ е Србин од Македонија.
Извини ....Чиста,чиста Македонија
![]()
абе нема везе , ќе асимилираме некој ... Че додадеме Ски на крај ... има доста ....Аха да, пола држава малцинства не може да се скрие преку ноќ извини.![]()