На Чарли Шин снаата за брат е Македонка

• Креатор на темата Креатор на темата cige
  • Време на започнување Време на започнување
Како прво , оваа вест е стара едно година и пол а може и две . Како второ , зошто насловот на темава не гласи “ Емилио Еставез е женет со Македонка “ ? Или можеби авторот на темава не е запознат кој е Емилио ?

И Никола Тесла Македонец дедото на татко му па неговиот дедо влече корени Македонски
Шакира исто бабата на нејзината мајка Македонка
Весли Снајдер исто има Македонска крв
Роџе Федерер има Македонско знаме на врата закачено и он Македонец 1000 посто
Мајку му стра ме фаќа све Македонци дали тоа значи и дека паметниот човек хомо сапиенс е Македонец
Македонија до Брисел(Грција)

нека донесе инвестиции не само да пие таму
Че ти дадам инфо од прва рака ... дечкиве си имаат своја сопствена винарија-бизнис , кој е еден од најбрзо растечките во Северна Америка .... имаат план и за Европа,поготово Македонија .... дон вори ... мислам Вори :D

Че ти дадам инфо од прва рака ... дечкиве си имаат своја сопствена винарија-бизнис , кој е еден од најбрзо растечките во Северна Америка .... имаат план и за Европа,поготово Македонија .... дон вори ... мислам Вори :D

Јас како што видов на FB оваа македонкава го следи сопствениот маж на FB, го нема во пријатели? :pos:

Јас како што видов на FB оваа македонкава го следи сопствениот маж на FB, го нема во пријатели? :pos:
не знам Кокта бој , ваљда .... Шинови ти се фетиш на Балканскиве жени .... Чарли по Хрватска,Денис,а овој по Македонкиве ... :D

И Никола Тесла Македонец дедото на татко му па неговиот дедо влече корени Македонски
Шакира исто бабата на нејзината мајка Македонка
Весли Снајдер исто има Македонска крв
Роџе Федерер има Македонско знаме на врата закачено и он Македонец 1000 посто
Мајку му стра ме фаќа све Македонци дали тоа значи и дека паметниот човек хомо сапиенс е Македонец
Македонија до Брисел(Грција)
И никој не знае дека Антич е втор Македонец у Атланта настапено .... Пит исто НБа легендата е полу македонец по мајка ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom