Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

R

red.devil

Гостин
Па тоа му е работа да брани, и да го вади тимот од гомна, а не да му поминуваат топки низ прсти на сама гол линија! Џабе му се 10 паради и 10 фатени пенали, ако му бега топката од раце, ги одбива топките директно на играч на противникот по што следува гол, не истрчува да ја прибере топка во 5МЕТРА!, итн... еден куп глупости што сме ги виделе сите. Или не баш сите? Хмм... Сега ме разбираш??? Курац ме разбираш, и ти и сите останати шо се палите по него, ко средношколки на коли и мотори!

Еве ти уште еден што знае да ја увиди работата на еден голман, а јас пак немора да бидам во право, мене тоа ништо не ми менува.
Свесни сте дека зборувате за најталентираниот млад голман во светот така?
Најдете и кажете ми еден голман што има подобра статистика, талент, одбрани, трофеи... до 25 години (иако Де Хеа има 23).

Член од
14 април 2012
Мислења
33.051
Поени од реакции
68.024
Најдете и кажете ми еден голман што има подобра статистика, талент, одбрани, трофеи... до 25 години (иако Де Хеа има 23).

Линдегаард бе....

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Прости им Господе, незнаат што зборуваат :)

Член од
14 април 2012
Мислења
33.051
Поени од реакции
68.024
Прости им Господе, незнаат што зборуваат :)

A бе што не сме свесни бе, се прима ли гол од 5 метри од Адебајор бе... дур Смолинг пие нафта. Па тоа мора сигурно да се одбрани бе, по сите критериуми на познавачите на фудбалската игра...
А тоа голот што го прими кога Битнер заспа кај нас па го одигра онсајд Карлтон Кол... еј, како бе не може да фатиш еден на еден со противнички напаѓач... па тоа е најлесно бе... по сите правила.
А кога Овиедо му даде гол бе, зашто Тони не знаеше каде се наоѓа, а тоа?
А памтите кога Ериксен му даде гол, исто кога Тони не знаеше каде се ноаѓа.
А кога му се уфрлија на заспаниот Евра 3 пати со иста длабинска топка, а тоа?
А памтите кога Керик му врати жешка топка, па примивме гол?

На Де Геа и на Заев не може да им се верува...

Не го бива бе, искрено, прима гол на секоја утакмица. Шо кур што не вадел сезонава против Сандерленд со една од одбраните на векот, перформансот на годината против Реал, одбраната на Мата, сето тоа не се важи бе, се важат головите примени во манири погоре напишани.

Дај нека даде некој 2 милиони и нека го носи... го видовте Дон Вито синоќа? Арслан Италијански.
Ке го раниме со паста, не јаде он тако...

Иначе, ај на спиње, тивка бура ке има утре...

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Куртоа на 20 :icon_lol:
--- надополнето: 23 јануари 2014 во 19:33 ---
:P Untitled.jpg

Член од
14 април 2012
Мислења
33.051
Поени од реакции
68.024
Koeфициентот паднал од 6 на 3.40 за Гундоган да дојде кај нас... :(
Се очекува да пратиме понуда, по официјализирањето на трансферот на Мата.

BREAKING: Man Utd will offer Kagawa to Dortmund for I.Gundogun plus cash when the Mata deal is completed. [ESPN]

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.885
Поени од реакции
21.817
епа наместо велбек да го дадат плус да бараат 50 милиони за гундоган, вака ќе мора да дадеме супер играч и ќе мора да платиме !!!!

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
А како тоа Најк би го плаќал трансферот кога Мата пред некоја година премина на Адидас? :rolleyes:

Kajgana Shop

На врв Bottom