Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.360
- Поени од реакции
- 26.299
^ Летото ќе го објавам тука трансферот/позајмицата на Салах во некој бундеслигашки тим.
И трансферите на Хумелс, Гундоган и Ројс во Баерн.^ Летото ќе го објавам тука трансферот/позајмицата на Салах во некој бундеслигашки тим.
Па не правите трансфери, ниту продавате од дрвата шо ги имате ниту купувате и мора да правиме муабет за вечниот талент Тоивонен.И трансферите на Хумелс, Гундоган и Ројс во Баерн.
Иначе до лани не даваа да се пишуваат офтопици во темата, јас мислам најдобро пак да биде така, оти стварно 300 пати овој трасфер период влегувам да прочитам некој трансфер, а цело време само муабети се вртат.
Како сакате, секако не сум модератор.Па не правите трансфери, ниту продавате од дрвата шо ги имате ниту купувате и мора да правиме муабет за вечниот талент Тоивонен.
Ајде за неколку саата ќе го објавиш трансферот на Мата
И така нема кој знае какви трансфери па може да се помуабетиме/позезаме на сметка на некои. Летото ќе има многу трансфери, тогаш не.
Јас сум таен/скриен модератор затоа шерифувам и да не ти е чудно кога некои членови исчезнуваат. Тоа од мене се перманентно банирани.Како сакате, секако не сум модератор.
Може и да ви отвориме една тема "ваши мислења за трансферите" или така нешто.
Подобро дискусија, отколку МАЛУДА ВО ТРАБЗОН!И трансферите на Хумелс, Гундоган и Ројс во Баерн.
Иначе до лани не даваа да се пишуваат офтопици во темата, јас мислам најдобро пак да биде така, оти стварно 300 пати овој трасфер период влегувам да прочитам некој трансфер, а цело време само муабети се вртат.
Предлагам оваа да се преименува во Официјални трансфери и да се отвори уште една Трансфери [Дискусија]Може и да ви отвориме една тема "ваши мислења за трансферите" или така нешто.
Аааа епа така кажи, да ти лижам гз и на тебе.Јас сум таен/скриен модератор затоа шерифувам и да не ти е чудно кога некои членови исчезнуваат. Тоа од мене се перманентно банирани.
Да си го обелам образот пред модераторот...
Џош МекЕхран на позајмица во Виган
Се прифаќа предлогот погоре ? Ќе ни дозволите да си дискутираме за трансфери ?
Да отворам тема ?