Скопје 2014 (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Принцезичка
  • Време на започнување Време на започнување

Дали го одобрувате проектот Скопје 2014?

• Вкупно гласачи
    593
Знаеме добро ние дека ти би стаил зелено. Немај гајле, не треба да потенцираш.
--- надополнето: 19 јануари 2014 во 17:24 ---

Да не личеа јарболите на крстови, верувам дека за било кое друго дело од СК2014, ќе се фатеше.

You can read me like a book, yes?!

nekoi-idei-prosto-te-prepotuvaat-77384.jpg

Некој нека ми каже дека еркондишните ќе бидат тргнати.
Не ми се верува дека ги лупнаа онака, ко на станбена зграда.
Ако не, тогаш за кој кур тогаш дизајнот таков каков што е, на целината? Можеле и обична зграда да напраат, ако не се држат до стилот.

Некој нека ми каже дека еркондишните ќе бидат тргнати.
Не ми се верува дека ги лупнаа онака, ко на станбена зграда.
Ако не, тогаш за кој кур тогаш дизајнот таков каков што е, на целината? Можеле и обична зграда да напраат, ако не се држат до стилот.

Важно има крст.

Тешко вероватно, н е верувам, но што е потрагично за тебе мене баш симпатичен ми е крстот.

Не е битно што тебе ти е симпатично, туку какво чувство добивам јас. А мене се ми се чини дека ти смета. :D

Сериозно мислиш дека нешто ќе промени од впечатокот?

Поентата на дизајнот на бродот е ваљда во надворешниот изглед, инаку би лупнале обична градба на негово место. Еркондишните го усеруваат впечатокот. Надворешниот изглед, стилот игра улога во ваков тип на градба, многу повеќе одошто кај другите вообичаени градби. Надворешниот дизајн тука е дел од суштината на зградава.

Тоа дали воопшто требало или не требало вакви бродови у Вардар, колку коштаат и кој све испрал пари, е поширока тема. Ама веќе кога ги направиле нека личат на бродови.

Од плукни залепи е направен, каков брод како да не

Поентата на дизајнот на бродот е ваљда во надворешниот изглед, инаку би лупнале обична градба на негово место. Еркондишните го усеруваат впечатокот. Надворешниот изглед, стилот игра улога во ваков тип на градба, многу повеќе одошто кај другите вообичаени градби. Надворешниот дизајн тука е дел од суштината на зградава.

Тоа дали воопшто требало или не требало вакви бродови у Вардар, колку коштаат и кој све испрал пари, е поширока тема. Ама веќе кога ги направиле нека личат на бродови.

:facepalm: Please go away from this thread!!!:tapp:

^ Пиши ми на арапски, не го разбирам тој кафирски јазик што го употребуваш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom