Ирак: Заедничка офанзива на Шиити и Сунити против Ал Каеда

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
А да те прашам, што не се преселиш во Саудиска Арабија, оти таму е рајот на земјата?
abe i ti sakas u nov zeland ama nema ili negde u kanada tamo ladno ama nema, a ti kao super ti e tuka daj ne lupaj, site sakate da mu ja zduvnete ama nema.

abe i ti sakas u nov zeland ama nema ili negde u kanada tamo ladno ama nema, a ti kao super ti e tuka daj ne lupaj, site sakate da mu ja zduvnete ama nema.
Значи ти сакаш да се преселиш таму, ама немаш средства а ?

Добро да го преформулирам прашањето. Зошто муслиманите од Македонија преферираат да се селат во европски држави од типот на Германија, Швајцарија, Италија итн, а не сакаат да се преселат во Саудиска Арабија, земја каде што ќе ги уживаат сите муслимански права, наспроти европскиве земји каде што им забранува носење на шамија, градење на минирање, носење бради, земји каде што се малтретирани и гледани како граѓани од втор ред ?

Почело је. Да видиме до која стаза ќе ги стигне овој канцер.

Муабетов на темава е за шеријатскиот закон и неговиот однос кон луѓето кој, според сите можни извори, луѓето се третирани како ѓубриња, а не е за тоа дека ние сакаме да му ја здувнеме. За тоа, имаш тема кај ЕКОНОМИЈА и кај ДИЈАСПОРА.

nejk

Добро да го преформулирам прашањето. Зошто муслиманите од Македонија преферираат да се селат во европски држави од типот на Германија, Швајцарија, Италија итн, а не сакаат да се преселат во Саудиска Арабија, земја каде што ќе ги уживаат сите муслимански права, наспроти европскиве земји каде што им забранува носење на шамија, градење на минирање, носење бради, земји каде што се малтретирани и гледани како граѓани од втор ред ?
nejkam, posto i tie se bullshit, jas sakam (ama nema) ako moze (a ne moze) da se preselam na drugiot svet to est da preminam na patot bez vizi i pasosi.
--- надополнето: 22 јануари 2014 во 21:08 ---
nejk

nejkam, posto i tie se bullshit, jas sakam (ama nema) ako moze (a ne moze) da se preselam na drugiot svet to est da preminam na patot bez vizi i pasosi. No znam edna ko niedna mnogu se koi zaminaa za bahrain duabi i u haremot na sultanot od Brunei, za better life.

Да те поправам, никој се нема таму преселено, ниту ќе се пресели. И ти вака се силиш преку тастатура ама да те види мајка ти/жена ти/ девојка ти што пишуваш ќе те лупне со сукалото по глава. Никој со здрав мозок не сака да живее во шеријатска држава....

• Ми се допаѓа
Reactions: Meh
nejk

nejkam, posto i tie se bullshit, jas sakam (ama nema) ako moze (a ne moze) da se preselam na drugiot svet to est da preminam na patot bez vizi i pasosi.
--- надополнето: 22 јануари 2014 во 21:08 ---
nejk

nejkam, posto i tie se bullshit, jas sakam (ama nema) ako moze (a ne moze) da se preselam na drugiot svet to est da preminam na patot bez vizi i pasosi. No znam edna ko niedna mnogu se koi zaminaa za bahrain duabi i u haremot na sultanot od Brunei, za better life.

Пукај си у глава и ќе се преселиш на другиот свет,без гајле.

sum probal, nikoj ne dava na zaem, valjda znaes deka togas on ke odgovara za ubistvo posto pistolot bil negov, jas sakam da kupam ama site kao ne davaat iako im nudam pari, nikoj ne prodava.

Добро бе нормални ли се овие, го срушиле споменикот на Мајка Тереза!!
Нека се гонат у пм вахабистите, не ме интересираат. Државните власти треба да покажат заби за оваа работа.

Иначе тоа што бараат шеријат тоа не е остварливо. Освен тоа Косово не е со 100% чисто исламско население.
Прво нека научат вахабистите дека со насилство одат против сопствената вера.

Нека се гонат у пм вахабистите, не ме интересираат. Државните власти треба да покажат заби за оваа работа.

Иначе тоа што бараат шеријат тоа не е остварливо. Освен тоа Косово не е со 100% чисто исламско население.

Во право си ама тешко,после тоа како одмазда можат да извршат бомбашки самоубиствени напади.. Потоа ќе треба НАТО повторно да реагира за да ги спаси косовските албанци по втор пат, само со мала разлика, овој пат не од срби туку од Вахабисти :icon_lol: А инаку покрај внатрешните албански вахабисти постои шанси да доаѓаат дополнителни муџахедини и од Саудиска Арабија.:vozbud:

Something tells me they wont stop the cancer spread.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom